15 minuutin Hiit-treeni – kotiin tai puistoon

Testaa nyt tätä super sähäkkää Hiit-treeniä jonka tekemiseen menee vain 15 minuuttia. Ehdit tehdä harjoituksen tehokkaasti lyhyessäkin välissä esimerkiksi aamulla ennen töihin lähtöä tai lounastauolla. Et tarvitse tätä treeniä varten mitään varusteita, oman kehon paino riittää.

 

15 MINUUTIN HIIT-TREENI

  • Suorita jokaista liikettä 60 sekuntia ja siirry heti seuraavaan liikkeeseen.
  • Tee kaksi kierrosta ja pidä kierrosten välissä 1 minuutin tauko.
  • Voit tehdä treenin 2 -3  kertaa viikossa.

Aloita tämä 15 minuutin Hiit-treeni lämmittelemällä kävellen tai kevyesti juosten. Lyhyt 5-10 minuutin lämmittely riittää. Suorita jokaista liikettä minuutin ajan tai vaihtoehtoisesti voit tehdä myös annetut toistomäärät. Tee harjoituksen liikkeet yksi kerrallaan siirtyen  mahdollisimman nopeasti aina suoraan seuraavaan liikkeeseen. Toista harjoitus kaksi kertaa. Pitäen kierrosten välissä yhden minuutin tauko. Venyttele harjoituksen lopuksi kevyesti kaikki mahdolliset lihaskireydet pois.

1. Käänteinen lankku jalannostoilla (10 – 12 nostoa per jalka)

2. Istumaannousu puolelta toiselle (15 – 20 toistoa)

3. Yhden jalan karhu punnerrus (6 – 10 punnerrusta per jalka )

4. Sivulankku / T-lankku (laske 20:n molemmilla puolilla)

5. Sumokyykky + hyppy ( tee 20 ponnistusa)

6. Punnerrus kierto (tee 15 – 20 punnerusta kierrolla)

7.Kylkirutistus ( tee 10 – 15 rutistusta per kylki)

 

Lyhytkin treeni tuottaa tuloksia. Se buustaa hyvää oloa ja lisää aineenvaihduntaa, joten jos aikataulut tuntuvat kiirreellisiltä tee edes yksi kierros harjoituksesta joka päivä. Tuloksia syntyy varmasti jos vain Lupaan että kahden viikon säännöllisen treeni tuottaa jo tuloksia. Sarjat tuntuvat kevyemmiltä ja et enää hengästy niin helposti.

Jotta et pääse kyllästymään tähän harjoitukseen muistathan, että voit vaihdella harjoituksia. Esimerkäältä mun blogista löytyy paljon erilaisia harjoituksia. Tässä esimerkiksi loistava 20 minuutin Hiit-treeni. 20 minuutin Hiit-treeni

 

VAATTEET: Elisabetta Rogiani
KUVAT ja TREENI: Mun Feel Good -kirjasta

15 minuutin Hiit-treeni/ Hiit-treeni / Hiit /