20 minuutin hiit-treeni

20 MINUUTIN HIIT-treeni – oman kehon painolla

Et tarvitse tätä treeniä varten mitään varusteita, oman kehon paino riittää. Kun vastuksena käytetään oman kehon painoa voit säädellä kunnon mukaan treenin tehoa. Määräät itse tahdin ja sen kuinka kovan treenin milloinkin haluat tehdä. On hyvä muistaa että treenin vaikutus ei ole suoraan verrannollinen sen kanssa, kuinka hampaat irvessä olet treenin puskenut. Viikon treenejä suunitellessa on hyvä pitää mielessä, että treeniohjelmaan pitää mahtua pari kovaa treeniä joissa saa todellakin antaa kaikkensa ja sitten paljon niitä kevyitä treenejä.  ”Eli ripaus suolaa ja paljon sitä ihanan makeaa leppoisaa treeniä 🙂  ”

Parasta tässä treenissä on tietenkin se, että koko touhu kestää vain 20 minuuttia. Tottakai paljon muitakin etuja on, kuten kunto kasvaa ja saat hyvän mielen ja olon.  Itselleni ainakin liikunnan tuoma hyvä olo on se kaikkein tärkein juttu. Treenatessa saan purettua päivän murheet ja huolet niin että niitä ei tarvitse kantaa illasta enää sänkyyn viemään yöunia. Henkinen hyvinvointi on ehdottomasti yksi liikunnan tärkeimmistä tehtävistä.

KATSO VIDEO – 20 MIN HIIT WORKOUT //   niin näet miten liikkeet tehdään oikein

20 MINUUTIN HIIT-TREENI

1. LEVEÄKYYKKY HYPYLLÄ

2. POLVET YLÖS JUOKSU

3. ASKELKYYKKY + POLVENNOSTO

4. VUORIKIIPEILIJÄ

5. LINKKARI

 

  • Suorita jokaista liikettä 45 sekunttia ja pidä sen jälkeen 15 sekunnin tauko.
  • Tee kolme kierrosta ja pidä kierrosten välissä 2 minuutin tauko.
  • Voit tehdä treenin 2 -3  kertaa viikossa.
  • Säännöllisellä treenillä saat parhaiten tuloksia aikaan.

Uusimmasta Fit-lehdestä löytyy treeni jota kannattaa testata. Treeni on rakennettu yhdistämällä juoksulenkki ja HIIT-treeni näistä tutuista liikkeitä.

300 FITIN JUHLANUMEROA JAOSSA

Mullan on ilo saada jakaa teille ihanille lukijoilleni Fitin 25-vee juhlanumero 8/2018 kotiin kannettuna. Lehti tipahtaa 300:lle ensimmäiselle postiluukusta 12.9 sisältäen taas yhden mun aivan huikean treeniin. Ei muuta kuin alapuolen linkistä täyttämään yhteystietoja.

Fitin ilmainen näytelehti kotiin: https://www.fit.fi/2018/03/01/else-lautala-ilmainen-fitin-naytenumero/

HUOM! Lehden voi tilata vain suomalaiseen osoitteeseen ja se on siis näytelehti, joka ei edellytä lehden tilaamista. (Tilauslomakkeessa on lauseke, joka mahdollistaa markkinoinnin sähköpostisuoran lähettämisen. Jos klikkaat ruksin tuohon suoramarkkinointikohtaan, sinua voidaan lähestyä myös muiden lehtien osalta.)

 

Jos kaipaat uusia tuulia treeniisi käy kurkkaamassa mun youtube-kanavalta ELSE LAUTALA valmiita treenejä!

 

Lue myös:

5 minuuutin venyttely – tuottaa mielihyvää ja avaa jumeja

Rasva palaa ja kilot karisee – treeni jolla pudotat painoa /VIDEO

 

KUVAT & VIDEO: Lauri Kalima / JKCREATIVE

VAATTEET: Under Armour

KENGÄT: New Balance