Let´s Tango

Let´s Tango – Tulista tangoa merellä

Let´s Tango! Tallink Siljan Helsingistä Tukholmaan liikennöivillä laivoilla viihdytään argentiinalaisen tangon tunnelmissa syksyn ajan.  Let´s Tango risteilyt pitävät sisällään päivittäiset tango tunnit klo 19.00 kaikille halukkaille matkustajille. Tunnin aikana pääsee mukavasti sisälle tangon taikaan sekä oppimaan tangon perus askeleita. Laivan pääshowsta vastaa Argentiinalainen tango tanssiryhmä Marcos Ayala Tango Company. Heidän upeasta tulisesta tango showsta voi nauttia niin Silja Serenadella kuin Silja Symphonylla aina marraskuun loppuun asti (1.9.–30.11.2019).

Näitä upeita tango esityksiä ei kannata jättää näkemättä. Tangon tulinen tunnelma yhdistettyinä täydellisen näköiseen tanssin liikekieleen. Upeisiin naisten sääriin ja asusteisiin luo katsojalle ikimuistoisen elämyksen. Molemmissa showssa on yhdistetty hienosti klassista ja modernia tangoa sekä nykyaikaisia tanssitekniikoita. Tämä show jos mikä saa varmasti katsojien sykkeet nousemaan ja tango kipinän syttymään.

Let´s Tango show

Tango tunnit /Let´s Tango risteilyllä

Let´s Tango risteilyt pitävät sisällään ilmaiset päivittäiset tango tunnit. Tunnin sopivat hyvin kaiken tasoisille olitpa sitten kokeneempi tanssi tai vasta ensikertalainen. Tunnin aikana opetellaan tangon perus askeleita ja edetään omien taitojen mukaan kohti haasteellisimpia askel yhdistelmiä.

Menomatkalla opittuja askeleita on ihana päästä harjoittamaan tanssilattialla lisää paluumatkalla. Tangon perus askel on yksinkertainen, mutta haastava. Pienillä jalkojen asenoilla, sisäreisien kierroilla ja tottakai intensiivisellä katsella saadaan tango näyttämään upealta, vaikka itse askeleet olisivatkin hyvin yksinkertaisilla. Siksi tango näyttääkin onnistuessaan niin yksinkertaisen kauniila.

Let´s TangoLet´s Tango

The taste of Tango

Jotta tango risteilyn elämys olisi täydellinen. Silja Linen laivojen keittiömestarit ovat laatineet menun laivan Grill House ravintolaan. Ravintolassa pääset nautimaan argentiinalaiseen tapaan dry age meat -lihaa sekä paljon muita Argentiinalaisia grilli herkkuja. Pikku nälkään ravintolasta löytyy puolestaan herkullinen valikoima tapaksia joita voi nauttia niin punaviinin kuin valkoviinin kanssa.

Kuvia osa 2. ”Let´s Tango ”

Tässä vielä muutama upea kuva lisää… tulisesta tango showsta!

KUVAT:Lauri Kalima /JK creative