5 Salaisuutta

Tässä 5 salaisuutta, joita en ole kertonut kenellekään. Voinko siis luottaa ne sinulle? Jaan nyt nämä salaisuudet kanssasi ja toivon, että pidät ne myös omana tietonasi tämän luettuasi.

1.Kuka oli mun ensirakkaus?

Mun ensirakkaus tai ehkä ennemminkin ensimmäinen ihastus oli ala-astella punatukkainen poika nimeltä Markus.

2. Koska suutelin ensimmäisen kerran?

Pussasin ensimmäistä poikaystävääni ensimmäisen kerran olessani 17-vuotias.

3. Olenko koskaan ollut tottelematta sääntöjä?

Olin etenkin ala-asteella koulussa erittäin vilkas ja hyvin kekseliäs. Menimme useasti tyttöystävieni kanssa ulkovälitunnin ajaksi piiloon milloin mihinkin, jotta meidän ei tarvitsisi mennä ulos pakkaseen. Olimme välillä kirjakaapin sisällä hyllyjen välissä ja toisinaan taas koulumme ullakolle johtavien portaiden päässä.

Ala-asteella muistan myös kirjoittaneeni englanninkielen sanoja käsivarsiini sanakokeita varten. Tosin erittäin erittäin epäonnistunein seurauksin. Sillä mikään sana ei koskaan tärpännyt, mutta opettajamme kylläkin huomasi vilppini ja sain jälki-istuntoa.

 4. Teetkö jotakin outoa kotona?

En tiedä onko se edes mitenkään outoa, mutta tykkään tanssia ja laulaa kotona olessani. Laulan myös välillä tuttuja sävelmiä omalla höpökielelläni tai keksin ihan omia lauluja. 🙂 Jo lapsena lauleskelin jumppaporukkani kilpailumatkoilla oma kesimiäni lauluja.

5. Outoa, mutta totta?

Itkin pettymyksestä, kun voitin ensimmäisen maailman mestaruuden vuonna 2002. En olisi halunnut voittaa vielä, koska edellisenä vuonna sijoitukseni oli seitsemäs. Jälkeenpäin kun asiaa miettii se tuntuu ihan hassulta. Sillä hetkellä olin kuitenkin pettynyt siitä, että asiat eivät menneet kuten olin suunnitellut. Olin toivonut olevani toinen tai kolmas ja sitten vasta sitä seuraavana vuonna veisin voiton kotiin. Onneksi en siis ollut itse tuomaristossa.

Onko sinulla joitakin salaisuuksia joita et ole kertonut kenellekään? Uskon että meillä jokaisella on asoita joista emme puhu kaikille. Mielestäni myöskään kaikki asiat eivät kuulu kaikille. Välillä on kuitenkin hyvä pysähtyä ja miettiä salaatko turhaan joitakin asioitasi lähimmäisiltäsi. Toisinaan salaisuuksien kertominen voi olla erittäinkin vapauttavaa.

KUVAT:  Lauri Kalima /JK creative
VAATTEET: shortsit BikBok / toppi Zara

 

  • 5 Salaisuutta / Salaisuutta / Mun Salaisuudet