porrastreenikiertue 2018

Fiiliksiä porrastreenikiertueelta – Kiitollinen

Super kiitokset kaikille porrastreenikiertueelle osallistuneille. Oli ihanaa päästä treenaamaan teidän kaikkien kanssa. Toivottavasti saadaan järjestettyä pian taas uusi kiertue. Jos yhdessä treenaaminen kiinnostaa niin laittakaa ihmeessä viestiä ja ideoita mulle.  Olisi mahtavaa saada järjestettyä uusi huikea treenikiertue ja tehdä yhdessä treenaamisesta tapa.

Viime vuoden syyskuussa mulle asennettiin keraaminen välilevy kaulaan, jonka jälkeen en ole paljoa treenejä vetänyt. Joten tää kiertue tuntui todella ihanalta. Oli huikea päästä pitkän valmennustauon jälkeen vetämään treenejä livenä ympäri suomea.  Se mikä itseäni inspiroi eniten vetäjänä on nähdä ja tuntea positiivinen treenienergia, joka syntyy yhdessä treenatessa. YOU GUYS ROCK!
Kiertueen aikana pääsin tutustumaan eri kaupunkien porrastreenipaikkoihin ja teihin ihaniin lukijoihini. Vaikka ajokilometrejä kertyi huikea määrä ei se haitannut, kun tiedossa oli joka päivä uusi upea inspiroitunut treeniporukka. Näin jälkeenpäin kun miettii, niin tuskin olisin ilman tätä kiertuetta päätynyt treenaamaan sateessa Tampereen upeisiin super pitkiin portaisiin tai karhukävellyt Oulun stadionin katsomossa. Paljon ihania muistoja ja treenihetkiä rikkaampana ♥

 

HELSINGIN fiiliksiä ja kuvia    porrastreenikiertue 2018

Tunnelmia TURUSTA

TAMPEREEN energiaa

JYVÄSKYLÄN tehokasta menoa  

OULUN yllätys määrä

Poustaan tänne blogiin lähi viikkoina porrastreenikiertueen treeniohjelman sekä videon, joten pysykää kuulolla. Sitä ennen täältä löytyy iso määrä muita ihan huikeita treenejä, joita kannattaa kokeilla.

Pieni sadekuuro ei meidän treenejä Tampereella haitannut.
porrastreenikiertue 2018
Oulun Sokos Hotelli Arinassa oli ihana rentoutua päivän päätteeksi
porrastreenikiertue 2018
Kattava aamupala Oulun Sokos hotelli Arinassa

porrastreenikiertue 2018

Lehti toimii hyvänä treenivälineenä
Tästä se kiertue alkaa tuomiokirkon portailta

LUE MYÖS:

TEHOKAS SALITREENI ULKONA – Video

PYÖREÄT PAKARAT – Top 5 liikettä pakaroille /VIDEO

UPEA ISLANTI -Seikkailijan unelmakohde / video

JALKOJEN VENYTTELY – tee nämä liikkeet joka päivä

10 MINUUTIN HIIT-TREENI – Viljapelolla / VIDEO

 

KUVAT : Lauri Kalima / JKCREATIVE
VAATTEET: Top Sport
KENGÄT: Saucony

 

Pysytään vahvoina omille unelmille ja muistetaan myös tukea läheistemme unelmia. Yhdessä me ollaan niin paljon vahvempia ja saadaan enemmän aikaiseksi!

Kiitos ELSE  🙂 ♡

YouTube /  Instagram / Website