hauskat hyvän olon vinkit

Hauskat hyvän olon vinkit arkeen

Tässä muutama hauska pieni vinkki arkeen. Näiden avulla saat lisää virtaa ja positiivista energiaa viikkoosi. Hyvää oloon ei voi hukkua, joten sitä ei voi olla koskaan liikaa. Vaalikaa siis hyviä muistoja ja tehkää asioita joista tulette hyvälle tuulelle. Vaikka jokainen meistä saavuttaa ja kokee hyvän olon omalla tavallaan voimme teoillamme lisätä tai ainakin boostata läheistemme hyvää oloa. Hyvä olo nimittäin tarttuu ja leviää. Sillä on myös tapana jäädä kehoomme ja ohjata päivittäisiä toimintojamme.
Kokeile, jaa ja kerro miten viikkosi meni.

Hauskat hyvän olon vinkit

1. Hiero molemmat jalkaterät ja pohjat päivittäin. Näin lisäät aineenvaihduntaa jaloissa. Tämän on ihana tehdä yhdessä kämppiksen tai puolison kanssa illasta esimerkiksi telkkarin ääressä .

2. Kirjoita viikon unelma ylös ja kiinnitä se johonkin näkyvälle paikalle, josta näet sen päivittäin. Näin muistat tehdä päivittäin töitä unelmasi saavuttamiseksi.

3. Yllätä puolisosi rakkauskirjeellä. Vaikka et olisi mikään kirjoittaja niin muutamakin kaunis sana toimii aina.

4. Rentoudu ennen nukkumaan menoa. Käy makaamaan selälleen lattialle. Hengitä pari kertaa keuhkot täyteen happea ja puhalla ulos niin, että jännitys hartioista ja koko kehosta poistuu.  Nosta jalat vatsanpäälle kippuraan ja keinua rauhallisesti puolelta toiselle. Tunne kuinka lukot selässä aukeavat, joka henkäyksellä.

5. Liiku tavalla, joka tuottaa hyvää oloa sinulle. Jos tykkäät tanssista niin Salsaa lantio auki. Jos taas juoksu on oma juttusi niin ota pari kunnon spurttia niin, että saat karistettua negatiiviset ajatukset harteilta.

6. Pukeudu värikkäästi ja lähde ulos retkelle. Lyhytkin kävelyretki ulkona pirteissä vaatteissa tuo energiaa loppupäivään.

7. Harjoittele nauramista. Hymy tarttuu ja nauru rentouttaa!

8. Herkuttele marjakiisselillä. Kiisselin tekeminen on helppoa ja mukavaa.

9. Aloita aamu kuuntelemalla musiikkia, josta saat virtaa päivään. Tee soittolista voimabiiseistä.

10. Älä murehdi menneitä sillä niitä ei voi muuttaa, vaan kohdista kaikki energia asioihin joihin voit vaikuttaa tänään.

 

KUVAT: Lauri Kalima /JK creative
VAATTEET: Lorna Jane / Shock Absorber

Valon, naurun ja rakkauden täytteistä viikkoa!

ELSE  🙂 ♡

YouTube /  Instagram / Website

 

LUE MYÖS:

TRIB3 uusi kuntosalikonsepti – Hiit-treenin mekka

Mistä energiaa työviikkoon

Lämpimästä kylmään – Näin estät flunssan

LUX Helsinki 2019 – Energiaa valotaiteesta

Talvimuotia 2019 – joka tuo pilkettä silmäkulmaan

Ystävyys – yhteisiä surun ja ilon hetkiä

JUMPS – upeita hyppykuvia maailmalta

I LOVE JUMPS 

hauskat hyvän olon vinkit
Hauskat hyvän olon vinkit arkeen