TRIB3

TRIB3 uusi kuntosalikonsepti – HIIT-treenin mekka

Helsinkiin aukeaa maanantaina 18.2.2019 uudenlainen boutique-kuntosalikonsepti TRIB3. Konsepti lupaa varmaa hikoilua, hyvän musiikin tahdittamana ja ammattilaisten ojaamana. Tunnit ovat 45 minuutin mittaisia HIIT- tunteja joissa pääsee taululta seuraamaan omaa sykettä.

HIIT eli vanha kunnon kuntopiiri on jo pitkään ollut kovassa buumissa . Eikä ihme sillä tehokas treeni kuluttaa rasvaa ja polttaa kaloreita todella tehokkaasti.  Porukalla treenaaminen tuo treeniin myös todella paljon tehoja lisää verrattuna yksin treenaamiseen. Yrityksen nettisivuilta löytyy mainoslause: ”Hikoile ja kärsi yhdessä muiden heimolaisten kanssa boutique-studioistamme.” tämä on yksi TRIB3 kutosaliketjun myyntivalteista.

TRIB3 TRIB3

Omat fiilikset TRIB3 studiosta

Pääsin tutustumaan ensimmäisten joukossa uuteen TRIB3 konseptiin. Studio sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Helsingin Töölössä. Keskustasta paikalle pääsee helposti hyppäämällä lasipalatsin edestä raitiovaunulinjan 1 tai 2 kyytiin. Studio on tehty vanhan Adlon leffateatterin paikalle, joissa viimeisimpänä toimijana oli kuntokeskus Motivus. Tilat on uusittu täysin lattiasta kattoon uutta kuntosalikonseptia varten. Ainoana muistona entisistä ajoista on aulan katossa roikkuvat suuret valaisimet ja muutama tuoli keskellä aulan oleskelutilaa, jotka ovat säilyneet leffateatterin ajoilta.

Studion uusi trendikäs diskomainen ilme on hyvin viimeistelty ja viihtyisä. Mustat seinät yhdistettynä industrial henkiseen sisustukseen ovat oikein onnistuneet. Kokonaisuuden kruunaa pienet hauskat yksityiskohdat pukuhuoneessa sekä aulan baarissa.

Hiit-tunnit ovat tunnetusti todella rankkoja. Vaikka jokainen voi tehdä tunnin omalla teholla on se todella vaikeaa, kun oma ja muiden sykkeet näkyvät kokoajan isolla screenillä. Kannattaa siis varautua siihen, että kyseessä on viikon kovin syketreeni. Tällaisia rankkoja treenejä on hyvä olla treenimääristä riippuen 1-2 viikossa. Kovan treenin jälkeen ihanaa luksusta on se, kun sinulle annetaan heti viilentävä pyyhe ja palauttava smoothie. Aulabaarissa voi istahtaa treenin päätteeksi hetken tai vaikka kaksi, jos vain oma aikataulu sen sallii.

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka!

TRIB3 TRIB3 TRIB3

KUVAT: Lauri Kalima /JK creative
VAATTEET: Under Armour
STUDIO: TRIB3 Helsinki Runeberginkatu 44 Helsinki 00260

Hikisiä treenihetkiä

ELSE  🙂 ♡

YouTube /  Instagram / Website

 

LUE MYÖS:

Mistä energiaa työviikkoon

Lämpimästä kylmään – Näin estät flunssan

LUX Helsinki 2019 – Energiaa valotaiteesta

Talvimuotia 2019 – joka tuo pilkettä silmäkulmaan

Ystävyys – yhteisiä surun ja ilon hetkiä

JUMPS – upeita hyppykuvia maailmalta

I LOVE JUMPS