I LOVE JUMPS
Fitness America 2011

I LOVE JUMPS

Loikkatreenit ja muutenkin hyppiminen on yksi omista suosikki treeneistä. Olen aina rakastanut hyppyjä ja sitä vapauden tunnetta, joka syntyy onnistuneen loikan ilmalennon aikana. Varmasti juurikin tuosta tunteesta johtuen loikkatreeni on kuulunut treeniohjelmaani niin kaunan kuin muistan. Toki vuosien varrelle mahtuu paljon. Erilaisista vammoista ja loukkaantumisista johtuen olen joutunut olemaan välillä tekemättä hyppyjä. Kuten Kanadassa 2005 jolloin akillesjänteeni katkesi kokonaan salilla harjoitellessani fitness vapaaohjelmaa. Hyppäsin ylöspäin ja tunsin kuinka joku napsahti pohkeessani. Jouduin samantien sairaalaan  ja seuraavana päivänä  jänne kursittiin takaisin yhteen leikkauksessa. Leikkaus  jälkeen jouduin ensin opettelemaan uudelleen kävelemään ja sitten vasta pääsin opettelemaan hyppyjen ponnistusta uudelleen. Puolestaan 2009 pahasti ärtynyt välilevyn pullistuma niskassa ja myöhemmin alasellässä vaati muutaman kuukauden tauon loikkimisesta.  Myös syyskuussa 2017 kaularankaani asennettu keraaminen välilevy hidasti hetken aikaa pomppimista, mutta nyt taas mennään.

Monet vammat voivat hidastaa meitä, mutta jos tahto on kova niin kaikki on mahdollista!

 

HYPPYJÄ FITNESS KISOISTA VUOSIEN VARRELTA

Keräsin tähän kokoelman hyppykuvia vuosien varrelta. On sitä tullut pompittua ympäri maailmaa edustamassa suomea. Kaiken kaikkiaan yli 40 kansainvälistä kisaa 15-vuoden aikana. Huh huh…..kovaa sitä ollaan menty! Taskuun vuosien varrelta on jaanyt upeiden kokemusten ja ystävien lisäksi 5 MM-kulta mitalia ja 5 MM-hopea mitalia ja paljon muita piste sijoituksia.  Mulla on ollut aina kova halu olla vuodesta toiseen maailman paras ja mielestäni olen siinä onnistunut kiitettävästi. Toki näin perfektionistina aina on ollut parannettavaa silloinkin kun on olen voittanut MM-kultaa. 🙂

Pakko kyllä todeta että hypyt ovat varmastikin aina olleet se wow juttu mun vapaa-ohjelmassa yhdessä sulavan liikkumisen ja loppuun asti hiotun koreografian kanssa.

I LOVE JUMPS
Fitness America 2015
I LOVE JUMPS
Fitness America 2013
I LOVE JUMPS
Fitness America 2013
I LOVE JUMPS
Fitness America 2012
I LOVE JUMPS
Fitness America 2011
I LOVE JUMPS
Fitness America 2011
I LOVE JUMPS
Ms. Fitness World 2009
I LOVE JUMPS
Ms. Fitness World 2009
I LOVE JUMPS
Ms. Fitness World 2008
I LOVE JUMPS
Ms. Fitness World 2007
I LOVE JUMPS
Fitness America 2006
I LOVE JUMPS
Ms. Fitness World 2006
I LOVE JUMPS
Ms. Fitness World 2004
I LOVE JUMPS
Ms. Fitness World 2002

 

Mulla on ollut pitkään jo unelmana saada kaikki mun vapaa-ohjelma videot vuosien varrelta youtube tilille. Tässä muutama jotka sieltä jo löytyy.

 

LUE MYÖS:

Itsensä hyväksyminen -Kuka minä olen

LOIKKATREENI – nopeutta ja muotoa jalkoihin

TEHOKAS KOTITREENI – treenaa nyt helposti kotosalla

Eläimelliset porrastreenit – 7 liikettä kokeile

Porrastreenit lisäpainoilla – 30 min hauskaa

TEHOKAS SALITREENI ULKONA – Video

 

KUVAT : Gordon Smith, Avery Forest, Matt Shepley

 

DO WHAT YOU LOVE!

Haleja ELSE  🙂 ♡

YouTube /  Instagram / Website