rasvanpolttotreeni

Rasva palaa ja kilot karisee – Treeni jolla pudotat painoa / VIDEO

Nyt laitetaan rasva palamaan ja kilot kuriin. Onko tavoitteesi karistaa ylimääräiset kilot kehosta ja polttaa siinä samalla rasvaa. Tällä treenillä se onnistuu! Tämä kovalla sykkeellä tehtävä supernopea harjoitus vie aikaa vain 15 – 30min riippuen siitä paljonko aikaa on käytettävissä ja montako kierrosta teet. Tee kolmesta viiteen kierrosta kaksi kertaa viikossa ja huimaat kyllä tulokset.

Tämä harjoitus lisää energiankulutusta ja pudottaa painoa sitä kautta. Painonpudotuksen voi toteuttaa  joko vähentämällä energiansaantia tai lisäämällä energiankulutusta tai yhdistelmällä näitä kahta.

KATSO treenivideo – Lose weight & Burn Fat

TEE NÄIN

Aloita ensimmäinen kierros herättämällä keho. Älä kuitenkaan tuudittaudu mukavuusalueelle vaan muista tavoitteesi. Jotta kaloreita palaa ja rasva roihuaa pitää treenin hieman tuntua keuhkoja myöten. Anna siis palaa täysillä heti kun tuntuu siltä. Tee jokaista liikettä 30 sekunttia täysillä, lukuun ottamatta loikkia. Muista pitää sarjojen välissä 30 sekunnin tauko. Tauon aikana on hyvä ottaa vesi huikkaa ja siirtyä seuraavan liikkeen suorituspaikalle. Voit tehdä treeniin lopussa pienen 5min hölkän loppuverryttelynä.

15 MIN RASVANPOLTTOTREENI (3 kierrosta)

* Tee liikettä 30 sekuntia / Pidä 30 sekunnin tauko

1. Porrasjuoksu  3 X 30 sekuntia

2. Kuntopallon heitto 3 X 30 sekuntiarasvanpolttotreeni

3. Naruhyppely 3 X 30 sekuntia rasvanpolttotreeni

4. Viivajuoksu 3 X 30 sekuntiarasvanpolttotreeni

5. Loikat 3 X 10rasvanpolttotreeni

 

30 MIN RASVANPOLTTOTREENI ( 5 kierrosta )

* Tee liikettä 30 sekuntia / 30 sekunnin tauko / 1 minuutin tauko kierrosten välissä

1. Porrasjuoksu  5 X 30 sekuntia

2. Kuntopallon heitto 5 X 30 sekuntia

3. Naruhyppely 5 X 30 sekuntia

4. Viivajuoksu 5 X 30 sekuntia

5. Loikat 5 X 10

Varoitus tämä treeni pitää rasvanpolton koholla useita tunteja!

rasvanpolttotreeni

 

Painonpudostus ja ylimääräisestä rasvasta eroon pääsy on hyvä asia, jos terveytesi kärsii ylimääräisistä painokiloista. Muussa tapauksessa on välillä hyvä pysähtyä miettimään, miksi haluaa laihduttaa? Olit sitten minkä painoinen tahansa tärkeintä on olla onnellinen omassa kehossa. Onnellisuus ei katso puntaria tai vaatekokoa tullessaan luoksesi. Teet sitten mitä ikinä tahansa, muista asioiden tärkeysjärjestys ja se että treenata voi muustakin syystä kuin vain tähtäimessä painonpudotus. Esimerkiksi hyvä terveys, energinen mieli ja joku urheilullinen tavoite ovat hyviä motivaattoreita liikunnalle.

 

KOHTI UNELMIA! – Stay strong for your dream –
ELSE 🙂

Lue myös:

Top 10 vinkkiä miten onnellisuus löytyy – Happy Place

Six pack kuntoon osa 2 – helppo vatsalihastreeni video

 

KUVAT & VIDEO: Lauri Kalima / JK Creative

VAATTEET: Under Armour