SixPack kuntoon osa 2

SixPack kuntoon osa 2 – helppo vatsalihastreeni video

Viime viikolla aloitettiin laittamaan keskivartalo kuntoon ja se kuuluisa sixpack näkyviin muutamalla helpolla vatsalihasliikkeellä. Toivottavasti olet ehtinyt testata viime viikon vatsalihasliikkeitä sillä nyt on vuorossa osa 2.   Tässä linkki sixpack treenin ensimmäiseen osioon jos se ei vielä ole tuttu tai täysin muistissa. SixPack kuntoon osa 1

Voit jatkossa vuorotella näitä kahta vatsalihastreeniä viikko-ohjelmassasi. Tee sixpack kuntoon osa 2. treeni vähintään kaksi kertaa viikossa. Vatsalihaksille olisi hyvä antaa ärsykettä noin 36 tunnin välein. Näillä kahdella treenillä saat SixPackin kuntoon nopeasti.

Katso video SixPack kuntoon osa 2-Lean ABS

Mukavia treenejä!
Else

Lue myös:

Oma aika on tärkeää – Top 10 syytä miksi?

Sixpack kuntoon näillä vinkeillä – treenivideo

 

KUVAT & VIDEO: Lauri Kalima / JK Creative
VAATTEET & MATTO: Casall
KENGÄT: New Balance