dream killers 2.

Dream Killers 2. – Pohdintatehtäviä itselle

Tämä on jatkoa edelliseen kirjoitukseeni Dream Killers. Mikäli et ole vielä lukenut edellistä kirjoitustani niin suosittelen lukemaan sen ensin. Lue tästä: Dream Killers

Omien unelmien tiedostaminen ja niiden todeksi eläminen on tärkeää, jotta koemme elämämme merkitykselliseksi!

Dream Killers pohdintatehtäviä osa 2.

4. Järjestä kaaos

Kaaos on mielentila, jossa unelmat ja haaveet leijuvat vailla selkeää päämäärää. Luomme itsellemme helposti kaaoksen, kun emme tiedä mitä haluamme.

Selkeä päämäärä on helpompi saavuttaa kuin alituisesti muuttuva kaaos. Tee selkeä suunnitelma. Mitä haluat saavuttaa elämässäsi ja kirjoita se ylös. Tee mielikuva harjoituksia, joissa näe itsesi onnistumassa. Harjoittele ja elä päivittäin kohti unelmiasi. Uskoen unelmiisi ja hengitä niitä niin usein kuin vain mahdollista. Fiilistele ja kerro unelmistasi myös läheisillesi, jotta he osaavat auttaa sinua tarvittaessa matkallasi.

5. Tunnista tavat, jotka jarruttavat

Meillä on kaikilla tapoja ja tottumuksia, jotka jarruttavat meitä pääsemästä kohti unelmiamme. Miten pääsemme ylitse esteistämme ja ylipäätänsä erotamme ne?

Toimimme monesti vanhojen kaavojen mukaan. Näemme jotakin ja toimimme ilman, että kyseen alaistaisimme toimintamme. Tämä on niin sanottu autopilotti. Tämän seurauksena päädymme usein samanlaisiin tilanteisiin, joissa olemme olleet ennenkin. Elämä tuntuu pyörivän ympyrää emmekä pääse vanhoista tavoista eroon. Hyvä tapa katkaista autopilotti pois päältä on tehdä itselle selväksi jo niin monta kertaa puhuttu oma tavoite. Mieti omaa tavoitettasi ja sitä miksi se on jäänyt joskus aikaisemmin saavuttamatta tai miksi et ole koskaan lähtenyt sitä tavoittelemaan. Hetken pohdinnan jälkeen on aika unohtaa menneet epäonnistumiset ja aika lähteä puhtaalla energialla kohti uusia. Ainut asia mikä menneistä kannattaa ottaa mukaan on oppi siitä mikä meni pieleen ja hyödyntää se tieto matkalla kohti onnistumista.

  • Ajatuksemme ja puheemme ovat energiaa. Positiivinen energia vie eteenpäin ja negatiivinen hidastaa. Rakenna siis päiväsi ja elämäsi niin että se täyttyy positiivisesta energista. Karsi kaikki negatiivinen pois tai ainakin vähennä sitä. Tee se luomalla tietoisesti ympäristöösi iloa, rakkautta ja kiitollisuutta. Kiittää itsesäsi onnistumisista.
  • Näe ja koe onnistumisesi jo ennen kuin se tapahtuu.
    Poista mielestä kaikki epäilykset.
  • Pysy vahvana omille unelmille. Tiedosta omat heikkoudet ja kohdat joihin jumitut matkalla kohti unelmia. Kun tiedostamme nämä kohdat olemme samalla myös valmiita kohtaamaan hankalat paikat ja menemään niiden yli.

Vain sinä voit tehdä unelmistasi totta!

KUVAT: Lauri Kalima /JK creative

Kohti unelmia!

ELSE  🙂 ♡

YouTube /  Instagram / Website

 

LUE MYÖS:

Dream Killers – Pohdintatehtäviä merkitykselliseen elämään

Mistä energiaa työviikkoon

Lämpimästä kylmään – Näin estät flunssan

LUX Helsinki 2019 – Energiaa valotaiteesta

Talvimuotia 2019 – joka tuo pilkettä silmäkulmaan

Ystävyys – yhteisiä surun ja ilon hetkiä

JUMPS – upeita hyppykuvia maailmalta

I LOVE JUMPS 

dream killers 2.