tulinen munakas

Tulinen aamupalamunakas

Hyvä aamupala on päivän A ja O, johon kannattaa satsata. Hyvän aamupalan syötyä päivä lähtee ihan eritavalla käyntiin kuin esimerkiksi ilman aamupalaa.
Munakas on proteiinipitoinen ja helppo aamiainen, joka valmistuu muutamassa minuutissa. Tässä yksi mun ihan uusi lemppari aamupala, jolla jaksaa varmasti pitkälle päivää. Tää superhyvä herkku on tulinen, mutta voit itse säädellä tulisuutta. Voit halutessasi vaikka jättää koko chilitahnan pois. Tosin maku on silloin eri ja lopputulos lähempänä perinteistä munakasta. HUOM! Kun ostat tuota Samba Oelekia niin ole tarkkana merkkin kanssa. Mun mielestä suurin osa tuotteista on ihan hirveitä, eikä niitä voi syödä ollenkaan. Oma ehdoton suosikki on tuo Spice Up! merkkinen chilitahna.

Helppo tulinen munakas aamupalaksi

Ainekset  (2 annosta)

 • 3 kpl Kananmunia
 • Spice Up! Samba Oelek chilitahna
 • Prosciutto kinkkua
 • Mansikoita
 • Herneitä
 • Juustoa

tulinen munakas

Valmistus

 • Sekoita kananmunat astiassa
 • Kaada pannuun ja levitä päälle Samba Oelek chilitahnaa oman maun mukaan
 • Levitä päälle Prosciutto
 • Viimeistele juuri ennen valmistumista juustoraasteella
 • Taittele pannulla
 • Tarjoile tuoreiden mansikoiden ja herneiden kanssa

tulinen munakas   tulinen munakastulinen munakas

Tarkempi valmistusohje:

Sekoita kananmunat kulhossa. Kaada öljyä pannulle ja anna sen lämmetä hetki. Kaada pannulle kananmunat. Levitä sen päälle lusikalla Samba Oelek chilitahnaa ja Prosciutto viipaleet. Paista seosta noin kahden minuutin ajan. Lisää joukkoon juustoraaste kun kananmunat ovat kypsiä. Irrota munakas pannusta ja taittele se tarjoilua varten. Ota pannu pois levyltä ja tarjoile mansikoilla ja herneillä koristeltuna.

 

Kertokaa mitä tykkäsitte tästä reseptistä? Oliko se teidän mieleen vai ei ja voisiko siihen kenties lisätä vielä jotakin? Tykkään testailla erilaisia munakkaita, joten otan mielelläni vastaan uusia ideoita joilla sartata päivä käyntiin. Muistetaan syödä kunnon hyvä aamupala!

Nautinnollisia aamupala hetkiä Else 🙂

 

LUE MYÖS:

Ihanat treenivaatteet syksyyn 2018

20 MINUUTIN HIIT-treeni – Oman kehon painolla

 

Mun youtube kanavalta löytyy paljon treenivinkkejä, joten muistakaa käydä tilaamassa mun kanava niin pääsette aina ensimmäisenä testailemaan  uusia treenejä.

YouTube: Else Lautala
Instagram: Else Lautala
Nettisivut: www.elselautala.com

AAMUPALAMUNAKAS/ TULINEN MUNAKAS /MUNAKAS /  TULINEN AAMUPALAMUNAKAS /