treenivaatteet syksyyn

Ihanat treenivaatteet syksyyn 2018

Uudet ihanat treenivaatteet antavat treeniin uutta puhtia. Etenkin näin kesän jälkeen, kun säät pimenevät ja treenit siirtyvät pihalta sisätiloihin on mukava ostaa uusia treenivaatteita. Itse ainakin nautin siitä kun pääsen uusilla treenivaatteilla salille treenaamaan. Sitä on vaikea selittää miksi uudet vaatteet tekee mut onnelliseksi. Mä vaan saan uusista vaatteista puhtia treeneihin. Onhan se super pinnallista, mutta ei tässä elämässä koskaan liikaan onneen ole kuoltu. Joten muistetaan nauttia niistä pienistäkin elämän iloista silloin kun ne on mahdollisia.  Tässä muutama herkullinen syksyn uutuus.

1.Violetti unelma

Kesän jälkeen ruskettuneelle iholle on ihana laitaa pehmeitä sävyjä. Nämä violetit Dreamweaver 7/8 trikoot sekä toppi ovat yksi ehdoton syksyn löytöni. Topissa on ihana avonainen koristeellinen selkä ja rintavarustusta voi puustata toppauksilla, jotka saa myös halutessaan pois. Housujen korkea napakka vyötärö on plussaa.     ( Lorna Jane / lavli.fi   )

syksyn treeni muotisyksyn treeni muotisyksyn treeni muotisyksyn treeni muotisyksyn treeni muotiTrikoot ja toppi Lorna Jane / Kengät:New Balance

2. Palmujen huminaa

Vaikka kesän kuumuus on jo ohi, voi näillä palmukuvioisilla Vintage palm 7/8 trikoilla treenatessa päästä takaisin kesän tunnelmiin.  Trikoisiin löytyy halutessa myös mätsäävä toppi.  Itse ihastuin hieman pidempään harmaaseen toppiin, jota voin jatkossa yhdistellä muiden värikkäiden trikoiden kanssa.   ( Lorna Jane / lavli.fi   )

syksyn treeni muotisyksyn treeni muotisyksyn treeni muotisyksyn treeni muotiTrikoot ja toppi Lorna Jane / Kengät Saucony / Aurinkolasit Givenchy

3. Kukkaista

Verkkareiden fiilistä kukkatrikoissa. Tämä naisellisen sporttinen asu sopii mielestäni aivan ihanasti syksyn tummiin iltoihin. Asussa on ihanasti kesän väriä, jonka musta pohja kuitenkin rauhoittaa juuri sopivasti. Tykkään myös siitä että näihin trikoisiin on helppo yhdistää erivärisiä yläosia. ( Lorna Jane / lavli.fi   )

treenivaatteet syksyynsyksyn treeni muotisyksyn treeni muotiTrikoot ja toppi Lorna Jane / Kengät Converse / Aurinkolasit Dior

4. Blue and Red

Näissä trikoissa ei vauhti lopu.  Pohkeiden valkoisista vauhtiraidoista saa varmasti treeneihin lisäpuustia. Topissa lukee myös ihana teksti HAPPY. Teksti muistuttaa maailman tärkeimmästä asiasta eli onnellisuudesta. ( Lorna Jane / lavli.fi   )

syksyn treeni muotisyksyn treeni muoti

syksyn treeni muoti
Trikoot ja toppi Lorna Jane / Kengät Nike / Lippis Lids

 

Treeni iloa ja energiaa syksyyn! Toivottavasti nähdään viikon päästä alkavalla Fitin porrastreenikiertueella.  Kiertue alkaa täältä Helsingistä syyskuun 3. päivä maanantaina ja sen jälkeen matka jatkuu Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään ja päättyy 12. päivä Ouluun. Tästä linkkistä pääset ilmoittautumaan mukaan oman kaupunkisi treeneihin. Mä odotan niin innolla, että pääsen pitkästä aikaa vetämään treenejä teille kaikille.

Nähdään pian ELSE 🙂

 

LUE MYÖS:

20 MINUUTIN HIIT-treeni – Oman kehon painolla

5 minuutin venyttely – tuottaa mielihyvää ja avaa jumeja

 

KUVAT: Lauri Kalima / JK CREATIVE
VAATTEET: Lorna Jane
KENGÄT: New Balance /Nike /Saucony /Converse
AURINKOLASIT: Dior / Givenchy
LIPPIS: Lids
REPPU: Golla

YouTube: Else Lautala
Instagram: Else Lautala
Nettisivut: www.elselautala.com