Sixpack kuntoon näillä vinkeillä - treenivideo

Sixpack kuntoon näillä vinkeillä – treenivideo

Näillä liikkeillä saat keskivartalon kuntoon ja sixpackin näkyviin. Vatsalihaksia voi treenata  monella eri tapaa. Tässä treenissä keskitytään yksinkertaisiin perus liikkeisiin joita voi tehdä päivittäin niin kotosalla kuin salilla. Tärkeintä on että treeni tulee tehtyä säännöllisesti ja vatsalihakset saavat ärsykettä kehittyäkseen.

Olet varmasti kuullut joskus sanonnan, että vatsalihakset syntyvät keittiössä. Kyllä totta se on, mutta silti ei kannata täysin unohtaa säännöllistä treenaamista riittävällä vastuksella.  Olen miettinyt tämän vatsalihas treenin kehittämään niin ylä- kuin alavatsalihaksia. Tee treeni vähintään kolme kertaa viikossa, tai päivittäin muun treeniohjelman yhteydessä. Näkyvää sixpack:ä tavoitellessa parhaan tuloksen saat yhdistämällä terveellisen ruokavalion muuhun säännölliseen liikuntaan. Näin olet hyvässä vauhdissa kohti unelmien pyykkilauta vatsaa.

”Unelmien pyykkilautavatsa voi olla sinun!”

Katso video Six pack ABS

 

Treenatut vahvat vatsalihakset eivät ole yhtä kuin näkyvä sixpack

On tärkeää muistaa että monella meistä sixpack näkyy vasta kun rasvaprosentti on todella alhainen. Olemme tässä suhteessa kaikki siis hyvin erilaisia rakenteellisesti. Sixpackin näkyvyyteen kun vaikuttaa rasvaprosentin määrä keskivartalossa joka taas rakenteellisesti kertyy meillä jokaisella hieman eri kohtaan. Tästä johtuen joillakin meistä sixpack pilkistää suhteellisen helposti, ja toiset meistä taas joutuvat tekemään paljon enemmän töitä saadakseen keskivartalon rasvaprosentin alas ja vatsalihakset näkyviin. Oli niin tai näin ylimääräisestä rasvakerroksesta keskivartalon kohdalla on päästävä eroon. Edellytys on treenatut ja muhkeat vatsalihakset, sillä muuten ei rasvattomuudestakaan ole hyötyä. Kannattaa muistaa, että kovin alhainen rasvaprosentti ei kuitenka ole välttämättä pidempiaikaisesti kovinkaan terveellistä. Varsinkin naisilla normaali hormonitoiminta vaatii jonkin verran rasvakudosta toimiakseen optimaalisesti.

Treenatut vahvat vatsalihakset eivät ole yhtä kuin näkyvä sixpack! Vatsalihasten näkyvyyteen vaikuttaa moni asia. Jos kuitenkin havittelet pyykkilauta vastaan muista ottaa nämä kaikki asiat huomioon.

Miten saada sixpack kuntoon ja näkyviin

– Alhainen rasvaprosentti

– Säännöllinen treeni vatsalihaksille

– Riittävästi vastusta kasvattamaan vatsalihasta

– Isot vatsalihakset näkyvät paremmin

– Hyvä ryhti

– Ruskettuneella iholla lihakset näkyvät paremmin

 

Treenaamalla vatsalihaksia säännöllisesti, polttamalla ylimääräiset rasvat kropasta sekä syömällä puhtaasti ja terveellisesti olet jo hyvää matkaa saavuttamassa unelmien sixpackin!

Muista että onni ei ole näkyvät vatsalihakset tai alhainen rasvaprosentti, vaan tunnetila jossa olet tyytyväinen omaan itseesi juuri sellaisena kuin olet

Smiles to your day 🙂
ELSE

Kuvat ja Video: Lauri Kalima / JK Creative
Vaatteet ja matto: Casall
Kengät: New Balance

 

Lue myös:

Top 8 tuotetta – sporttaajan arkeen

Hyppynarutreeni jolla poltat rasvaa ja kunto kasvaa