top 8 kauneustuotetta sporttaajan arkeen

TOP 8 kauneustuotetta – sporttaajan arkeen

En käytä paljoa aikaa ulkonäön hoitamiseen mutta tykkään silti näyttää fressin sporttiselta. Tässä minun top 8 kauneustuotetta joiden avulla loihdin päivittäisen raikkaan ilmeeni. Suurin osa näistä tuotteista on ollut käytössäni jo vuosia, mutta osaan olen tutustunut ja rakastunut ihan lähiaikoina.  Te jotka jo tunnette mut tiedätte että en käytä arjessa paljon meikkiä. Lähinnä meikkaan vain valokuvauksiin tai kisalavalle noustessa, mutta tiettyjä perustuotteita käytän päivittäin. Kaiken kaikkiaan tykkään hoitaa kauneuttani muutamilla varmoilla tuotteilla ja  yksinkertaisilla toimenpiteillä joita on helppo noudattaa. Olin sitten missä ikinä tahansa telttailemassa luonnonhelmassa tai ihan vain kotosalla.

1. Microblading kulmat

Vaaleat ja epätasaiset kulmakarvat ovat vuosia olleet suurin haasteeni.  Ennen microblading kulmia luulin että epätasaisien kulmien kanssa on vain opittava elämään. ”Kulmakarvani tuntuivat vievän voiton minusta. Ne vain harottivat tikkusuorina omapäisesti minne lystäsivät päivästä toiseen.” Säännöllisestä värjäyksestä huolimatta jouduin meikkaamaan päivittäin kulmakarvojeni epätasaisuudesta johtuvia koloja ryhdikkään lopputuloksen saamiseksi. Onneksi asiaan löytyi viime lokakuussa ratkaisu. Microblading kulmat, jotka Suvi Tiilikainen taiteili upealla ammattitaidollaan minulle. Kulmista tuli juuri sellaiset kuin halusin. Ei liian tummat eikä paksut vaan juuri sopivat luonnolliset. Nyt voin vihdoinkin huokaista helpotuksesta aamulla herätessäni. Minulla on elämäni ensimmäisen kerran niin sanotut oikeat kulmakarvat. Kulmakarvat ovat mielestäni yksi tärkeimmistä kasvojen kaunistajista. Ne kehystävät ihanasti katseen ja antavat ryhtiä ilmeeseen.top 8 kauneustuotetta sporttaajan arkeen

 

2.Ripsiväri Lacome Hypnose

Omat ripseni ovat luonnostaan todella vaaleat, mutta ripsivärin avulla saan intensiivisyyttä katseeseen. Käytän sekä vedenkestävää että normaalia ripsiväriä riippuen olosuhteista missä liikun. Kesällä varma valinta on aina vedenkestävä ripsiväri. Päivän aikana ei tarvitse miettiä ripsivärin valumista eikä  extempore uintireissu jää koskaan ripsiväristä kiinni.top 8 kauneustuotetta sporttaajan arkeen

3. Estée Lauder DayWear

En meikkaa paljon arjessa, mutta tykkään että ihoni näyttää päivittäin hehkeältä. Käytän arjessä päivittäin Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release sävyttävää kosteusvoidetta joka korostaa ihon sävyä ja tekee ihosta ihanan heleän. Tuote tuoksuu mielestäni myös erittäin hyvälle.top 8 kauneustuotetta sporttaajan arkeen

4. Valkoiset hampaat

Rakastan puhtaita valkoisia hampaita. Niiden ylläpito vaatii säännöllistä hampaiden pesua ja oikeanlaista puhdistusrutiinia. Käytän tällähetkellä päivittäin Oral B sähköhammasharjaa ja hammasvälien puhdistamisessa puhdistustikkuja ja hammaslankaa. Tykkään että hampaani tuntuvat erittäin puhtailta ja liukkailta kielelleni niitä tutkiessa. Enkä voisi kuvitella meneväni nukkumaan ilman hampaidenpesua.

5. Madara Herbal deodorant

Vuosia sitten etsin pitkään alumiinitonta neutraalin tuoksuista deodoranttia kunnes löysin tämän ihanuuden. top 8 kauneustuotetta sporttaajan arkeen

6. Schwarzkopf BlondMe shampoo ja hoitoaine

Vaaleisiin tikkusuoriin hiuksiini tykkään käyttää sulfaatitonta shampoota joka vahvistaa hiusrakennetta antaen hiuksille kiiltoa.top 8 kauneustuotetta sporttaajan arkeen

7. Clinique blackhead solutions

Olen käyttänyt tätä tuotetta vasta muutaman kuukauden mutta tiedän jo nyt tästä tulevan yksi suosikki tuotteistani. Käytön jälkeen iho tuntuu ihanan puhtaalle ja raikkaalle. top 8 kauneustuotetta sporttaajan arkeen

8. Biotherm Biosource eau micellaire

Erittäin helppokäyttöinen silmämeikinpoistoaine jota ei tarvitse huuhdella. Loistava kumppani lyhyille matkoille jonne haluaa lähteä mahdollimman kevyellä meikkipussilla.top 8 kauneustuotetta sporttaajan arkeen

Muistetaan  nauttia kesästä fressin raikkaana murehtimatta liikaa ulkonäöstä!

top 8 kauneustuotetta sporttaajan arkeen

ELSE 🙂

Lue myös:

Hyppynarutreeni jolla poltat rasvaa ja kunto kasvaa

Kesäherkut ilman uunia nopeasti ja helposti