En halua.

En halua olla tälläinen plösö. En halua asua Kajaanissa. En halua juosta. En halua käydä salilla. En halua syödä parsakaalia. En halua treenata aamuisin. En halua olla näin huonossa kunnossa. En halua sairastua.

Huomaan usein ihmisten puheista, että keskitytään todella paljon siihen mitä ei haluta, mutta kun kysynkin, että no mitä sitten haluat niin joutuukin vähän miettimään. Meidän on jostain syystä helpompi kertoa mitä ei haluta, kun sitten kertoa mitä halutaan. Keskity siihen mitä haluat äläkä siihen mitä et halua, koska se kasvaa mitä ajattelet halusit tai et. Tehdään nyt tässä kohtaa yksi harjoitus ja jatka vasta harjoituksen jälkeen tämän tekstin lukemista.

Harjoitus: 

  1. Nosta katseesi puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta ja kiinnitä huomiota kaikkeen siniseen mitä voit nähdä.
  2. Palaa lukemaan tämä lause.
  3. Nosta katseesi uudestaan tästä tekstistä ja katso jos löytäisit vielä jostain jotain sinistä mitä et aikaisemmalla kerralla huomannut.
  4. Palaa lukemaan tämä lause.
  5. Kerro nyt nostamatta katsetta tästä teksistä, että kuinka monta keltaista kohtaa näit ympärilläsi?

Todennäköisesti et pysty sanomaan kuinka monta, koska kiinnitit vain huomiota kaikkeen siniseen, koska se oli tehtävä ja toimit aivain oikein, mutta miksi teimme tämän harjoituksen? Siksi, koska tässä huomaat konkreettisesti sen, että mitä tapahtuu, kun keskityt vain johonkin tiettyyn asiaan. On siis tärkeää keskittyä siihen mitä haluaa elämäänsä eikä siihen mitä ei halua elämäänsä, koska se kasvaa mitä ajattelemme ja keinot sekä mahdollisuudet alkavat ilmestyä kuin sienet sateella, kun tiedämme mitä haluamme!

 

 

Tiedä mitä haluat!

On tärkeää tietää mitä haluaa eikä keskittyä siihen mitä ei halua. Jos et halua olla lihava niin mitä sitten haluaisit olla? Jos et halua asua Kajaanissa niin missä sitten haluaisit asua? Jos et halua treenata aamuisin niin milloin haluaisit treenata? Jos et halua syödä parsakaalia niin mitä haluaisit syödä?  Kun tiedät mitä haluat keinot alkavat ilmestyä kuin taikasauvaa heilauttamalla, koska kiinnität niihin huomiota, mutta jos jatkuvasti vain kiinnität huomiota niihin asioihin joita et halua niin näet vain niitä asioita joita et halua elämääsi.

Meidän elämä on vähän niinkuin Facebookin algoritmi. Feediisi ilmestyy asioita joista pidät. Asioita joista olet tykännyt, joita olet hakenut, asioita joita olet klikannut ja joihin olet kommentoinut. Se kasvaa mitä ajattelet ja Facebookissa se ilmestyy mitä olet klikannut. Ei se ole sen kummallisempaa. Eli jos haluat saada jotain elämääsi niin keskity siihen mitä haluat saada, koska silloin alat tietoisesti kiinnittämään huomiota asioihin, jotka vievät sinua kohti haluamiasi asioita. Seuraavan kerran, kun sanot itsellesi, että et halua jotain niin vaihda se siihen, että mitä haluaisit niin löydät kyllä keinot.

Me kaikki haluamme asioita, mutta pelkkä haluaminenkaan ei riitä, mutta se on ensimmäinen askel. Haluamisen lisäksi tarvitaan tekoja sekä toimintaa ja siitä olen kirjoittanut loistavan tekstin joka kannattaa ottaa lukuun heti tämän jälkeen. Lukemaan pääset TÄSTÄ!