Hyvinvointia iholle: testissä Oslo Skin Lab -kollageenijauhe

Kaupallisessa yhteistyössä: Oslo Skin Lab

Kun ikää tulee lisää, myös ihon kollageenin määrä vähenee. Tämän seurauksena iholle syntyy erilaisia ikääntymisen merkkejä kuten ryppyjä, juonteita ja painautumia nukkumisen jälkeen. Mikä ennen tuntui niin itsestään selvältä ja ikuiselta, on todellakin katoavaa. Vaikka kelloa ei voi pysäyttää enkä sitä haluaisikaan on jotakin tehtävä ennen kuin on liian myöhäistä, vai onko? Huonosti nukutut yöt näkyvät samantien kasvoilla! Vaikka ikääntyminen on monella tapaa ihanaa, niin ryppyjä en kasvoilleni kaipaa.

En ole koskaan ollut ryppyjen suhteen kovin huolissani. Johtuen varmasti siitä, että olen aina elänyt mielestäni terveellisesti. Liikkunut paljon, syönyt monipuolisesti ja juonut paljon vettä. Lisäksi en ole koskaan polttanut tupakkaa tai nauttinut juurikaan alkoholia.  Olen jotenkin ajatellut, että ikääntyminen on väistämätöntä ja luontaisin keinoin olen kaikkeni sen eteen tehnyt. Tosin nyt kun asiaa tarkemmin miettii, niin en ole sen eteen mitään erityistä tehnyt vaan jatkanut elämääni normaaliin tapaan eteenpäin. Olen käyttänyt milloin mitäkin rasvaa tai silmänympärysvoidetta ja kosmetologillakaan en ole nyt vuosiin käynyt. Ja niin vain vuodet ovat vierineet ja viikot vaihtuneet kuukausiksi ja yhtäkkiä huomaat kuinka kohta on taas joulu ja sitten huhtikuu. KÄÄK sanon minä!

Huomaan kiinnittäväni yhä enemmän huomiota hyvinvointiini ja ihon kuntoon. Johtuen varmasti siitä, että reilun neljän kuukauden päästä ylitän yhden ikääntymisen rimapyykin eli täytän neljäkymmentä. En usko että mikään muuttuu elämässäni muutaman kuukauden päästä, mutta jotenkin tuo luku pistää miettimään asioita. Selvää on se että haluan panostaa enemmän hyvinvointiin, johon kuuluu yhtenä osana myös ihoni hyvinvointi. Tästä johtuen olin hyvin innoissani pari kuukautta sitten, kun pääsin testaamaan Oslo Skin Lab -kollageenilisää.

Oslo Skin Lab

Mikä on Oslo Skin Lab -kollageenijauhe?

Oslo Skin Lab Anti-Wrinkle Collagen on kollageenivalmiste, joka on suunniteltu lisäämään ihon kollageenia. Kollageenilisä auttaa vähentämään ikääntymisen aiheuttamia merkkejä. Tuote sisältää tyypin 1 kollageenia, jota esiintyy muun muassa ihossa, hiuksissa ja kynsissä. Lisää tarkempaa tietoa tuotteesta löydät yrityksen nettisivuilta. Lue lisää täältä.

Käytön aloitus syyskuussa (2kk sitten)

Aloitin Oslo Skin Lab-kollageenijauheen käytön syyskuussa Fit-porrastreenikiertueen aikana. Muistan, kuinka haastavalta tuntui aluksi muistaa juoda joka päivä lasillinen kollageenivalmistetta.  Unohdin alkuun useampana päivänä tuotteen ottamisen, kunnes löysin tavan tehdä jauheen nauttimisesta osan päivittäisiä rutiineja. Lisäämällä jauhetta aamupalasmoothien tai -jugurtin joukkoon fiiliksen mukaan.

Ensimmäisen kuukauden aikana en huomannut oikein mitään erityistä. Tosin pienten muutosten näkeminen on todella vaikeaa jatkuvassa seurannassa. Toisen kuukauden aikana huomasin ripsien kasvaneen sekä kynsien vahvistuneen vielä näin talven alla, jolloin ne yleensä katkeilevat. Iho ei myöskään reagoinut tänä syksynä yhtä paljon viileneviin säihin kuten yleensä kesän jälkeen. Päinvastoin ihoni tuntui voivan todella hyvin. On mahdotonta kuitenkaan sanoa suoraan, johtuuko kaikki Oslo Skin Lab -kollageenijauheesta vai kenties jauheen ja muiden ihonhoitorutiinien yhtälöstä. Uskon, että nämä kaikki asiat yhdessä ovat vaikuttaneet lopputulokseen.

Oslo Skin LabOslo Skin Lab Oslo Skin Lab Oslo Skin Lab

Ihoanalyysi 3D-ihoskannauksessa 

Kävin tekemässä erittäin kiinnostavan 3D-ihoskannauksen ennen tuotteen käyttöönottoa. Skannauksessa mennään pintaa syvemmälle ja päästään näkemään ihon todellinen tilanne monelta kantilta. Analyysin prosenttipisteet kuvaavat sijoitusta suhteessa muihin, joilla on sama ikä, sukupuoli ja ihotyyppi. Mitä korkeammat pisteet, sitä parempi tulos.

6.9.2018 Kasvoanalyysiraportti
Rypyt 78%
Pinta 56%
Huokoset 42%

 

19.11.2018 Kasvoanalyysiraportti
Rypyt 84%
Pinta 82%
Huokoset 55%

6.9.11.2018 minun ryppyarvoni oli 78% ja 19.11.2018 ryppyarvoni oli 84%. Tämä tarkoittaa analyysissä sitä, että minulla on nyt kuusi yksikköä parempi arvo kuin kaksi kuukautta sitten. Nopealla laskutoimituksella voidaan todeta, että kahden kuukauden Oslo Skin Lab Anti-Wrinkle Collagenin käyttö vähensi ryppyjäni noin 8%. Yllätyin positiivisesti nähtyäni tulokset kahden kuukauden käytön jälkeen. Olisikin erittäin mielenkiintoista nähdä, miten tulokset muuttuvat pidemmän käytön jälkeen ja kuinka paljon pystymme parantamaan ihoamme pienillä teoilla.

Jos ikääntymisen hidastaminen ja ihon hyvinvointi kiinnostaa, suosittelen kokeilemaan tuotetta. Näin pääset itse kokemaan ja näkemään käytön tulokset ihollasi. Alapuolelta löytyvän linkin kautta saat hieman paremman alennuksen ensimmäisestä pakkauksesta jäseneksi ryhdyttäessä, -50% eli 17,85€ ja sen jälkeen normihinta 🙂
PÄÄSET TEKEMÄÄN TUOTETILAUKSET  TÄÄLTÄ!

 

Oslo Skin Lab

Oslo Skin Lab

PS. Tuote on mielestäni loistava joululahjaidea kauneutta ja hyvinvointia arvostavalle. Kukapa meistä ei haluaisi näyttää nuorekkaalta ja luonnolliselta 🙂

Oslo Skin Lab

LUE MYÖS:

VILLASUKKAJUMPPA – 15 minuutin tehokas treeni kotona

KEHONHUOLTO – sisäistä ja ulkoista hyvinvointia

I LOVE JUMPS 

Itsensä hyväksyminen -Kuka minä olen

LOIKKATREENI – nopeutta ja muotoa jalkoihin

TEHOKAS KOTITREENI – treenaa nyt helposti kotosalla

Haleja ELSE  🙂 ♡

YouTube /  Instagram / Website