Tekosyyt on syitä!

Sataa ei voi lähteä lenkille ja ei ole rahaa niin ei voi mennä salille. Polvinkin on kipeä..

Muuten treenaisin, mutta kun on nämä lapset niin en voi ja kyllähän mie muuten kävisin salilla, mutta kun ei ole aikaa. Ja kyllähän sitä vois, mutta kun on niin raskas työ.

Nyt ihmiset oikeasti valot päälle! Kenelle selittelet? Itsellesi. Kenelle valehtelet? Itsellesi. Mie huomaan, että olen tullut allergiseksi ihmisten välinpitämättömyydelle itseään kohtaan. Terveys ei ole itsestäänselvyys vaan siitä pitää pitää huolta ennaltaehkäisevästi liikkumalla, syömällä oikein ja lepäämällä aivan niinkuin peset hampaatkin, että ei tule reikiä.

Aina kun löydät itsesi selittämästä ja etsimästä syitä liikkumattomuudelle niin käännä asia toisinpäin. Se tekosyy on oikeasti SYY!

Jos sinulla ei ole nyt aikaa pitää itsestäsi huolta niin varaa aikaa sairastaa myöhemmin. Jos sinulla ei ole nyt rahaa niin toivottavasti sitä löytyy myöhemmin lääkkeisiin ja hoitokuluihin. Jos sinulla on lapsia niin sitäkin tärkeämmällä syyllä sinun tulee pitää itsestäsi huolta, jotta jaksat pitää lapsistasi huolta ja etenkin näyttää esimerkkiä. Jos sinulla on polvi kipeä niin sehän on juuri sinun syysi laittaa itsesi kuntoon.

Tekosyyt on syitä.