dream killers 2.

Unelmissa kaikki on mahdollista

”Unelmissa kaikki on mahdollista ilman mitään rajoituksia.”

Unelmoinnin avulla voimme tutkia maailman mahdollisuuksia turvallisessa ympäristössä. Sillä unelmissa kaikki on mahdollista ilman mitään rajoituksia. Siksi rakastamme myös elokuvia ja kirjoja, jotka herättävät unelmamme henkiin. Voimme niitä seuratessa elää hetken osana päätähuimaavia seikkailuita sekä kokea satumaista rakkautta, josta uskallamme vain salaa haaveilla.

Jokainen meistä on varmasti kuullut sanonnan” The sky is the limit” Vain taivas rajana. Ja se todellakin pitää paikkansa. Jos vain uskallat unelmoida ja tehdä töitä unelmiesi eteen.

 

Miksi emme usko?

Miksi niin moni meistä valitsee polun, joka ei vastaa unelmaa.

Teemme jatkuvasti elämässämme valintoja, jotka eivät vie meitä kohti unelmiamme. Emmekö oikeasti usko siihen että voimme saavuttaa kaiken haluamme? Vai miksi emme tee päivittäin valintoja, jotka mahdollistaisivat unelmamme.

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi Onko tämä kaikki sitä mitä haluat elämältäsi ? Jos vastaus on ”KYLLÄ!” Onneksi olkoon olet juuri siellä missä haluatkin. Jos taas”EI!”, Sinun on aika uskaltaa tehdä unelmistasi totta. Muuttamalla unelmamaailma todellisuudeksi. Se vaatii paljon rohkeutta ja ripauksen heittäytymistä, mutta se on mahdollista. Ennen kaikkea sinun on oikeasti uskottava unelmiisi. Ehkä jopa vähän katsottava maailmaa vaaleanpunaisten silmälasien läpi.

Usko itseesi

Usko että voit tehdä unelmistasi totta! Kun uskot itseesi elämäsi täyttyy positiivisuudella. Positiivisuus puolestaan lisää onnellisuutta ja onnellisuus taas vaikuttaa merkittävästi terveyteemme.

Mielikuvitus on paikka, jossa ajatuksesi ja energiasi voivat luoda unelmasi todellisiksi. Jos olet jatkuvasti negatiivinen ja tunnet olosi alakuloiseksi.  Keräät kehoosi  negatiivista energiaa. Ensimmäinen tehtävä on tarkkailla ajatuksiasi ja tunteitasi. Tunnetko itsesi negatiiviseksi? Miten voit muuttaa ajatuksesi ja tunteitasi positiivisemmaksi? Mieti mistä oikeasti haaveilet. Kun tiedät vastauksen tähän kysymykseen olet valmis jatkamaan eteenpäin.

Tästä haaveilen?

Kun mietit mistä haaveilet, on tärkeää osata tyhjentää mieli ja ajatella vain positiivisesti. Sillä unelmissa voit päästä mihin tahansa haluat. Valloittaa vaikka maailman. Vain taivas on jälleen kerran rajana.

Mitä selkeämpi unelmasi on sitä helpompi sinun on tehdä sen tavoittamiseksi toimintasuunnitelma. Uskalla myös kertoa unelmistasi ääneen. Sillä voihan olla, että joku läheisesi pystyy auttamaan sinua unelmassasi. Tai ainakin tukemaan sinua matkallasi kohti niitä.

KUVAT:Lauri Kalima /JK creative