Vinkit viikonlopun viettoon

Kaipaatko ideoita viikonlopun viettoon. Tässä kahdeksan hauskaa tekemistä viikonlopun viettoon.

Liian usein ajatellessamme ”hauskoja” asioita ajattelemme kalliita vaihtoehtoja, kuten loma matkoja tai konsertti-lippuja. Kaikki hauska ei kuitenkaan vaadi aina paljoa rahaa. Tässä muutama idea, jonka avulla voit vapautua tylsyydestä tyhjentämättä kuitenkaa lompakkoa kokonaan.

 

1. Tee mäkijuoksu treeni

Juokse mäki viisi kertaa ylös niin nopeasti kuin pystyt. Anna sykkeen laske aina kierrosten välissä.

2. Järjestä nyyttärit

Muistatko vielä lapsuuden ihanat nyyttäri bileet. Nyt on hyvä hetki virittää muistoja ja järjestää teema nyyttärit. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen vieras tuo ruokaa ja juomia jaettavaksi. Tässä pari hauskaa nyyttäri teemaa

3. Elokuvamaratoni ystävien kanssa

Kutsu ystäviä elokuvamaratonille. Pyydä jokaista miettimään ja tuomaan mukana joku oma suosikkileffa.

4. Kirjoita kirje

Milloin viimeksi istuit ja kirjoitit kirjeen? Paperiin kirjoitetussa sanassa on jotain ihana klassista ja romanttista. Lähetä kirje esimerkiksi henkilölle, jonka kanssa et ole puhunut vähään aikaan. Kerro hänelle kuinka paljon välität hänestä.

5. Kokoa palapeli

Milloin viimeksi kokosit palapelin? Palapelin kokoaminen on hauskaa mieltä rentouttavaa puuhaa.

6. Samppanja maistiaiset

Kutsu ystäviä kotiisi ja pyydä jokaista tulijaa tuomaan mukanaan oman suosikki samppanjapullon.

7. Kirjoita kauniita sanoja

Istukaa alas ja kirjoittakaa kymmenen positiivista asiaa toisistanne. Kun olette valmiita vaihtakaa laput keskenänne. Tämän voi tehdä niin ystävän, puolison tai kenen tahansa tuntemasi henkilön kanssa. Nyt vain kynät ja paperit käteen.

8. Vieraile museossa

Paikallisessa museossa tulee aivan liian harvoin vierailtua. Tiedätkö edes mikä näyttely siellä on tällähetkellä?

 

Toivottavasti nämä ideat auttavat suunnittelemaan hauskan, halvan ja palkitsevan viikonlopun!

KUVAT:Lauri Kalima /JK creative