kesätreeni

Kesätreeni joka onnistuu mökillä tai kotosalla

Koko vartalon kesätreeni jonka voi tehdä missä vain ja milloin vain. Olit mökillä lomalla tai ihan vain kotosalla arjen pyörteissä. Myöskään sääolosuhteet eivät tämän treenin tekemiseen vaikuta. Tämän treenin kun voi tehdä niin sisällä kuin ulkona. Tarvitset vain muutaman metrin tilaa, vesipullon ja hymyä huuleen.

KATSO KESÄTREENI VIDEO

 

KESÄTREENI

Tee kesätreeni kiertoharjoitus kolme kertaa läpi. Toista jokaista liikettä ohjeen mukainen määrä ja pidä kierrosten välissä muutaman minuutin  juomatauko jolloin annat sykkeen hieman tasaantua ennen uutta kierrosta.

  1. Aasin potku + vatsarutistus 3 X 10

  2. Askelkyykky hypyt 3 X 20

  3. Sumokyykky hyppy 3 X 15

  4. Linkkuveitsi vatsat 3 X 15

  5. Supermies lankku 3 X 10

KESÄTREENI

kesätreeni kesätreeni

Kesä on parasta aikaa treenata ulkona

Itse tykkään viettää kesällä mahdollisimman paljon aikaa ulkona. Myös treenaaminen siirtyy luontevasti kesällä sisätiloista hyvin pitkälti ulkosalle. Sinne missä milloinkin satun olemaan kotipihalla, puistossa, mökillä tai matkoilla. Ei treenaamisesta kannata tehdä sen vaikeampaa numeroa. Se pitää olla helppoa siinä mielessä että se tulee tehtyä päivittäin tai on ylipäätänsä mahdollista toteuttaa missä ikinä oletkin. Tottakai jos tavoittelet jotakin selkeää päämäärää kilpailumielessä muuttuu asia hieman, mutta muussa tapauksessa tärkeintä on että liikuntaa tulee säännöllisesti olit sitten lomailemassa mökillä tai et.

kesätreeni
Treenin lisäksi on hyvä venytellä

kesätreeni

Lue myös:
Porrastreenillä pyöreät pakarat ja timmit reidet

Tehokas kotitreeni keittiössä

 

Ihanaa kesä mieltä ja kesätreenejä!
ELSE 🙂

Video ja Kuvat: Lauri Kalima / JK Creative
Vaateet: Trikoot Björn Borg, toppi Lorna Jane Lavli shop