Ota meidät mukaan lenkille!

Taas on tullut vierailtua aika monessa Podcastissa ja ajattelin ne taas listata tänne blogiin. Napatkaahan kuunteluun, kun seuraavan kerran lähdette lenkille tai junamatkalle. Itsellä tulee kuunneltua nykyään autossa paljon podcastejä ja huomaankin, että matkat menee aika rattoisasti!

ANNI VALLIUS – BOSS LADY PODCAST 

Anni Valliuksen Boss Lady Podcastissa puhuttiin suoraan ja paljon. Mietin, että mikä tässä nyt oikeastaan oli aiheena niin varmaankin elämä. Ei paljoa somessa tulevat vihaviestit hetkauta, jos on ollut oma hengenlähtö lähellä. Jaksossa on paljon naurua, mutta ihan yhtä paljon hetkiä joissa pysähdyt miettimään. Suosittelen kuuntelemaan, mutta varoitan jo valmiiksi, että luvassa on paljon naurua. 😀

-> KUUNTELEMAAN <-

 

MARIA JYRKÄS – YLE RADIO SUOMI 

Sain suuren kunnian olla Maria Jyrkkää uudessa ohjelmassa ensimmäisenä vieraana. Muutoksen matkaoppaan ensimmäisessä jaksossa puhuttiin paljon arvoista ja siitä, että mistä tietää, että oma elämä tarvitsee uutta suuntaa. Marialla on järjetön kokemus elämässä ja se teki tästä jaksosta todella helposti lähestyttävän.  Tätä jaksoa on kuunneltu yli 11 TUHATTA KERTAA. Pistää kyllä hiljaiseksi.

-> KUUNTELEMAAN <-

 

EVELIINA TISTELGREN – EEVSKU PODCAST 

Eveliinan kanssa puhuttiin paljon elämän haasteista, yrittäjyydestä ja tietysti asenteesta. Arvostan todella paljon Eveliina ja ollaan todella samalla aaltopituudella asioissa, joten jaksossa kuuluu myös paljon naurua. Hyvän fiiliksen jakso, joka pysäyttää miettimään omaa elämää ja sitä, että mitä tehdä, kun elämä heitää kapuloita rattaisiin.

-> KUUNTELEMAAN <-

 

 

Ei muutakuin podcastit soimaan! Aikaisemmat podacastit joissa olen vieraillut  löytyy täältä -> Oletko kuunnellut jo nämä?