Oletko kuunnellut jo nämä?

Mie rakastan kirjoittaa, mutta ihan yhtä paljon mie rakastan höpöttää niin elävälle yleisölle kuin sitten nauhuriin! Mie olen ollut vieraana ihan huikeissa podcasteissä ja jokaisen vieraana ollessani olen saaanut puhua itselle niin tärkeistä asioista. Kesällä monella on aikaa laittaa nappulat korviin ja kuunnella podcastejä niin otahan myös nämä kuunteluun seuraavan kerran, kun pötköttelet laiturilla tai köröttelet kohti mökkiä taikka kesän festareita!

 

1. Oona Tolppanen – Urheilun äärellä KAUSI 1 !

Liikkumattomuus vai hampaat irvessä treenaaminen? Tämä jakso herätti todella paljon keskustelua ja ajatuksia ja taisi olla kuunneluimpia jaksoja, koska aihe on todella tärkeä sekä ajankohtainen!

PODCASTIIN! 

 

2. Petri Rasanen – Uusi päivä

Aiheina terveys, yrittäjyys, asenne ja elämä! Petrin kanssa juteltiin liikunta-alan yrittäjyydestä ja siitä miten pitkälle elämässä voi päästä oikealla asenteella! Tästä tehtiin ensimmäinen versio videona YouTubeen, mutta sitten myöhemmin myös podcasti!

PODCASTIIN! 

 

3. Joni Jaakkola – Väkevä Elämä

Aiheina minä, hyvinvointi ja kaikkea maan ja taivaan väliltä! Jaksossa huomaan höpöttäväni pakettiautoistani eli Ryskystä ja Rauskusta ja seuraavassa lauseessa siitä, että meillä jokaisella on vastuu omasta terveydestämme.

PODCASTIIN!

 

4. Oona Tolppanen – Urheilun äärellä KAUSI 2

Aiheena valmentajan vastuu! Tästä kirjoitinkin jokunen aika tänne blogiin ja siitä syntyi aikamoinen tornado alan ihmisten keskuudessa ja samoilla linjoilla jatkettiin podcastissa! (Voit lukea kirjoituksen TÄSTÄ!

PODCASTIIN!