Enpä tiennyt tämän päivän tulevan!

Enpä tiennyt, että tämä päivä tulisi minulla eteen, mutta tässä sitä nyt ollaan. Taustatyöt tehtynä ja näppäimistö sauhuamassa. Olen niin sanottu periatteen nainen ja ihminen, joka pitää kiinni viimeiseen saakka omista arvoistaan sekä periaatteistaan, mutta nyt on pitänyt mennä peilin eteen ja ymmärtää, että nyt omat periaatteet sekä arvot on hetkeksi siirrettävä sivuun.

Olen saanut kymmeniä ehdotuksia siitä, että nyt alat tekemään niitä nettivalmennuksia, mutta olen nyt tullut siihen tulokseen, että en siihen ainakaan toistaiseksi lähde. Tämä maa on pullollaan erilaisia netissä tehtäviä valmennuksia ja jos me kaikki valmentajat nyt ryhtyisimme tekemään nettivalmennuksia niin kohta kaikilla olisi pulaa asiakkaista.

Mietin pitkään tämän kirjoittamista, että voinko minä olla se ihminen joka suosittelee nettivalmennuksia, koska olen ollut yksi ehkä isoin vaikuttaja niiden kyseenalaistamisessa? Yritin katsoa asiaa monelta kantilta ja tulin siihen tulokseen, että minulle on tärkeää ihmisten hyvinvointi sekä terveys ja jos nyt olemme siinä tilanteessa, että vaihtoehtona ei ole face-to-face-valmentaminen vaan joko nettivalmentaminen tai se, että ihmiset ei liiku ollenkaan niin näistä kahdesta valitsen nettivalmentamisen.

Nyt, jos koskaan on tärkeämpää kuin koskaan liikkua ja pitää itsestään huolta jo ihan mielenterveyden kannalta. Me olemme kaikki täysin uudessa tilanteessa ja uudessa tilanteessa ei ole muita vaihtoehtoja kuin sopeutua. Olen viettänyt nyt tovin täällä internetin ihmeellisessä maailmassa tutustuen erilaisiin netissä tehtäviin valmennuksiin ja jos minä jotain voin tehdä niin voin ainakin nostaa esille ne valmentajat ja valmennukset, joissa ihan oikeasti pyritään menemään ihmisen terveys edellä ja joiden valmennusfilosofia perustuu tietoon sekä taitoon.

Joten tässä tulee se historiallisin kirjoitus, jossa minä Laura Peippo annan tässä maailman tilanteessa lämpimät suositukset alla oleville valmennuksille sekä valmentajille. Nettivalmennus ei ikinä korvaa läsnäoloa ja face-to-face-valmentamista, mutta nyt olen enemmän huolissani ihmisten pään terveydestä kuin sitten siitä, että meneekö polvi oikeassa linjauksessa.

 

  1. Eveliina Tistelgren – Eevsku Training 

Olen tuntenut Eveliinan vuosia ja hänen kanssaan olemme paljon keskustelleet nettivalmennuksista. Hän on yksi valmentaja, jota katson suuresti ylöspäin ja arvostan suunnattomasti kaikkea sitä mitä hän tekee. Tiedän, että hänen valmennukset ovat todella monipuolisia ja ne perustuu vankkaan osaamiseen, jossa mennään yksilön terveys edellä.

Lisätietoja löydät TÄÄLTÄ!

 

2. Joosua Visuri – Limitless 

Joosuan olen myös tuntenut jo pidemmän aikaa ja hänen kanssaan myös olemme paljon keskustelleet netissä valmentamisesta. Joosua on todella kovan luokan valmentaja, joka haluaa ihmisille hyvää ja jonka missiona on aidosti tahto saada ihmiset voimaan paremmin. Hänen valmennukset perustuu vankkaan tietoon, osaamiseen sekä taitoon. Vaikka kyseessä onkin nettivalmennus niin he myös tekevät muuta yhdessä ja olivatkin mukana tammikuussa meidän Arctic Challengessäkin Limitlessin omalla joukkueella.

Lisätietoja löydät TÄÄLTÄ! 

 

3. Piia Pajunen – Prove 

Minun yksi ystävä oli mukana hänen valmennuksessaan ja sainkin selville, että hän ihan aidosti pyrkii olemaan niin läsnä valmennettavilleen kuin se netin välityksellä vaan voi olla mahdollista. Tämän seurauksena aloin seuraamaan häntä somessa ja olen löytänyt itseni tilanteesta, jossa olen lukenut toista tuntia hänen kirjoituksiaan sekä nyökytellyt Instagramissa hänen puhuvalle päälleen. Todella terve ajatusmaailma kaiken tekemisen taustalla.

Lisätietoja löydät TÄÄLTÄ!

 

4. Nana Heikkilä – Nanafit

Nana on yksi sellainen valmentaja, jonka kanssa jaamme todella paljon samoja ajatuksia ja arvostan äärimmäisen paljon hänen lempeää otetta valmentamiseen. Jos jollakin on loistavia ideoita kotitreenaamiseen niin hänellä.  Hän näkee ihmisen aina kokonaisuutena ja osaa upeasti ottaa kaikki hyvinvoinnin osa-alueet valmennuksissa huomioon.

Lisätietoja löydät TÄÄLTÄ!

 

5. Herotreenit 

Jos jostain nettivalmennuksesta löytyy monipuoliset valikoimat niin täältä. On joogaa, käsillaseisontaa, leuanvetoa, juoksuvalmennusta ja VAIKKA mitä. Olin jotenkin vaikuttunut miten monelle ja moneen lähtöön heidän valikoimasta löytyy valmennuksia.  Herotreeneistä löytyy yksi oma suosikki ja se FasciaMethod. Pääsin itsekkin osallistumaan aivan vastikään FasciaMethod-tunnille ja ai, että se teki hyvää.

En ehtinyt sen kummemmin tutustumaan muihin valmentajiin ja heidän koulutuksiin, mutta hiton hyvä meininki heillä ainakin näyttää olevan ja sitä hyvää fiilistä ja energiaa tarvitaan NYT!

Lisätietoja löydät TÄÄLTÄ!

 

6. Jessica Reiman – Prehealth 

Prehealthin koko valmentakaartilla on  huikeaa osaamista ja kun monet osaajat lyövät voimansa yhteen syntyy jotain ainutlaatuista. Prehealth tarjoaa etävalmentamista, joka kuulostaa loistavalta vaihtoehdolta, koska silloin harjoitukset ovat yksilöllisempiä. Tämä on sellainen, että tähä voisin jopa itsekkin lähteä aivan tuosta nuin vain!

Lisätietoja löydät TÄÄLTÄ! 

 

7. OHMYGOODNESS – Jooga

Olen itse käynyt ohmygoodnessin joogissa ja ne on täydellisiä ja he päättivät nopeasti reagoida maailman tilanteeseen ja rykäisi kasaan 2kk nettijoogat todella halpaan hintaan. Nyt jos koskaan tarvitsemme enemmän kuin koskaan rauhoittumista, hengittämistä sekä kehon huoltoa.

Lisötietoja löydät TÄÄLTÄ! 

 

Miksi kirjoitan tämän? 

Yksi suurin tekijä oli se, että olemme saaneet viime päivinä niin paljon apua, tukea, kannustusta ja hyvää, että päätin, että jos voin laittaa sitä yhtään eteenpäin ja auttaa muita alalla toimijoita niin teen sen.  Toiseksi niin toivon, että ihmiset nyt vain yksinkertaisesti liikkuisivat vaikka ei ehkä omiin treeneihin tai salille pääsekkään. Uskon, että aika moni on havahtunut viimeistään nyt miten arvokas se oma terveys oikein onkaan, joten nyt maailma tarjosi sinulle tilaisuuden aloittaa.

Sellaista.