motivoivat instagram-tilit
Kokosimme lista kiinnostavista Instagram-tileistä.

5 x motivoivat Instagram-tilit – joko seuraat näitä?

Listasimme viisi motivoivaa Instagram-tiliä, joissa kuuluu naisen ääni. Löytyy näistä uusi suosikkisi?

Kun motivaatio on karkuteillä, ei jaksa raahautua treenaamaan tai samat lenkkimaisemat tökkivät, kannattaa kääntyä Instagramin puoleen.

Keräsimme viisi kiinnostavaa Instagram-tiliä, jotka ovat tavalla tai toisella motivoineet Fitin toimitusta. Ei ole sattumaa, että motivoivat Instagram-tilit ovat naisten ylläpitämiä.

Penis reitillä @dick_run_claire

https://www.instagram.com/p/BxXkLq4Ajbl/

 

Kyllästyttääkö juostessa samat maisemat? Ota käyttöösi Claire Wyckoffin älynväläys. Hän nimittäin muutti Nike+ ­-juoksuäpin piirrustuslelukseen ja esittelee lenkkejää Insta-tilillään @dick_run_claire. Wyckoffin lenkkireiteistä piirtyy usein peniksen muotoisia. Vastaiskuna falloksille moni on innostunut juoksemaan kirkkovenematkoja. Jos genitaalit eivät inspiroi, voi motivaatiota hakea vaikkapa perussymboleista. Kuka haluaa juosta sydämenmuotoisen matkan?

 

V*ttuun vähättely @fuckbeinghumbleldn

https://www.instagram.com/p/BvWMUZyHJkg/

Menetkö lukkoon, kun työhaastattelussa kysytään vahvuuksistasi? Vaatimattomuus pöpelikköön! Näin kehottaa lontoolaisen F*ck being humble -verkoston instatili. Tarjolla on vinkkejä fiksuun verkostoitumiseen ja omasta osaamisesta puhumiseen, ja lisäksi tsemppiä niille, jotka ovat itsetuntobuustauksen tarpeessa.

Kaipuu vuorille Instagram @sarahattar

https://www.instagram.com/p/Bx0kJ85h2-i/

Yleisurheilija ja taiteilija, siinä vasta kombo! Saudi-Arabian ja Yhdysvaltain kaksoiskansalainen Sarah Attar on olympia­tason juoksija, joka ottaa jumalaisen kauniita luontokuvia. Lunta, vuoria ja mutkittelevia jokia. Instagram-tili saa haikailemaan patikkaretkelle vuoristomaisemiin. Kuvien tunnelma on niin eteerinen, että niiden selaaminen tuntuu melkein meditoinnilta.

Kulttuurifillaristi  @strangerless

https://www.instagram.com/p/Bmk1-ROnBS2/

Matkalippu lattareihin, kiitos! Pyöräseikkailija Sissi Korhonen polkee ympäri Latinalaista Amerikkaa ja vie sinne sinutkin, kun vain avaat Instagramin. Sissi postaa kuvia pyörän päällä kohtaamisistaan ihmisistä, kulttuureista ja maisemista. Tili herättää akuuttia reissu- ja pyöräilyhimoa. Tsekkaa myös Sissin Strangerless-blogi.

 

Nakujoogaa tyylillä  @nude_yogagirl

https://www.instagram.com/p/Bxcudi9Hz2_/

Viimeistään nyt kaikkien pitäisi tuntea Instan näyttävin nakuilija Nude Yoga Girl. Ei siksi, että pääsisi tirkistelemään paljasta pintaa, vaan siksi, että kuvat ovat jumalallisen kauniita. Ja siksi, että itsensä likoon laittavia pokkanaisia maailma tarvitsee. Instaaja ei paljasta identiteettiään, mutta ei ole kovin vaikea huomata, että bloggaaja Vilma P hengailee aina samoissa paikoissa kuin nakujoogaaja.

Nude Yoga Girl aloitti hiljaittain #NUEDisnormal-kampanjan vastustaakseen naisten alastomuuteen liittyvää turhaa seksualisointia. Naisilla on oikeus olla alasti ilman, että siitä nousee kohu tai että häntä arvosteltaisiin. Nued (=nude) on tarkoituksella kirjoitettu väärin, jotta Instagramin sensuuri ei iskisi kuviin.

#NUEDisnormal on ollut todella suosittu, ja viime aikoina Instagramissa on ryhdytty jakamaa runsaasti kuvia tuolla hästägillä. Kuville on nyt perustettu myös oma sivusto, jonne on koottu upeita nakukuvia. Tsekkaa vaikka itse!

Tilaa Fit!

Lue myös:

Millainen kuva motivoi treenaamaan?

Motivoi itsesi ja vie tavoite maaliin

Unohda selittelyt ja saavuta tavoitteesi

Teksti Fitin toimitus
Kuvat Instagram ja Fotolia