parempaa seksiä

Haluatko parempaa seksiä? Ratkaisu saattaa löytyä treeneistäsi

Liikunta lisää seksihaluja, lue millainen treeni on tehokkainta.

Liikunta lisää seksihaluja sekä myös parantaa seksin laatua. Kestävyysharjoittelu on erityisen hyödyllistä, sillä se lisää eniten elimistön testosteronin tuotantoa. Mieshormoni testosteroni on tärkeä myös seksin kannalta, sillä se buustaa haluja. Säännöllinen liikunta pitää halut hyrräämässä, joten buukkaa kalenteriisi treenit ainakin kolme kertaa viikossa – sekä lisää laatuaikaa kumppanin kanssa.

1. Positiivinen minäkuva

Kaikenlainen liikunta lisää positiivista suhtautumista omaan vartaloon. Kun tunnet olosi paremmaksi ja kevyemmäksi, huomaat että halukkuutesikin alkaa lisääntyä. Se, että jaksat paremmin myös sängyssä, lisää intoa harrastaa enemmän seksiä. Hoikentunut kroppa tai lisääntyneet lihakset näyttävät hyviltä ja tunnet olosi seksikkäämmäksi kuin aikaisemmin.

2. Liikunta poistaa stressiä

Mikä on seksihalujen vihollinen numero yksi? No stressi ja väsymys tietenkin. Reipas juoksulenkki tai ryhmäliikuntatunti laittaa endorfiinit jylläämään ja tuulettaa ihanasti pääkoppaa. Ei ihme, että treenin jälkeen hymy on herkässä ja kumppanikin näyttää ihan erityisen ihanalta…

3. Treenaaminen parantaa verenkiertoa

Fyysinen ahkerointi saa veren kiertämään kropassa, myös alakerrassa. Liikunnasta on hyötyä niin miehille kuin naisille, jotka potevat kiihottumisongelmia. Lisääntynyt verenkierto, sekä naisilla myös lisääntynyt kostuminen, lisäävät kiihottumisherkkyyttä, parantavat nautintoa sekä voimistavat orgasmeja. Testosteronin ja endorfiinien vaikutus on korkeimmillaan heti suorituksen jälkeen tunnin ajan, mutta liikunnan hyödyt halukkuuteen vaikuttavat positiivisesti koko päivän.

Lähde: Shape

Tilaa Fit!

Lue myös:

Seksin harrastaminen kannattaa – 6 hyvää syytä hypätä vällyjen väliin!

Säpinää seksiin? Treenaa näitä liikesarjoja

5 hyvää syytä harrastaa enemmän aamuseksiä

Teksti Anna Povenius
Kuvat Fotolia