Koko hyvinvointipaletti hallussa? Voita Re-Start-verkkovalmennus!

Uusi Re-Start-verkkovalmennus tuo kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkalut arkeesi. Arvomme Fitin lukijoiden kesken paketin, joka sisältää valmennuksen kaikki kuusi osa-aluetta.

Kun kiire painaa päälle, hyvinvoinnin kokonaiskuva jää helposti hämärän peittoon. Olo ei helpota, vaikka kuinka treenaisi tai tankkaisi viherjuomia. On katsottava koko kuvaa: Mitä ihoni, mieleni ja kehoni oikeasti kaipaavat? Miten ravitsen itseäni sisäisesti ja ulkoisesti?

Viisi oman alansa huippuosaajaa auttaa löytämään vastaukset Re-Start-verkkovalmennuksessa, joka tarjoilee kattavan tietopaketin kuudesta osa-alueesta: iho, ravinto, mieli, keho, ayurveda ja yin-jooga. Jos tahdot oppia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja saada käytännönläheisiä vinkkejä arkeesi, tämä valmennus on sinulle. Varaudu ainakin näihin muutoksiin…

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Löydät purkit, jotka ihosi valitsisi

Kukapa ei olisi jämähtänyt ostamaan samoja voiteita vuosi toisensa perään. On aika tehdä purkki-inventaario ja päivittää omat ihonhoitorutiinit. Valmennuksen iho-osiossa saat selville oman ihotyyppisi ja sen, mitkä purkit ihosi valitsisi. Luonnonkosmetiikan asiantuntija Katja Kokko opastaa, miten luonnonkosmetiikka eroaa synteettisestä sekä millä tuotteilla ja ihonhoitorutiineilla saat ihosi loistamaan!

Luulin hoitavani kasvojani oikein, mutta uusi ihonhoitorutiinini on tuottanut jo tulosta ja yllätti erittäin positiivisesti!

Heität hyvästit turvotukselle!

Kyllä, me olemme sitä mitä syömme. Mutta jos aina turvottaa, väsyttää ja makea himottaa, jotain on pielessä ruokavalinnoissa. FLT ravintovalmentaja Annika Havaste kertoo, millä ruokavalinnoilla pidät suoliston kunnossa, energiatasot korkealla, ihon kirkkaana ja matala-asteisen tulehduksen loitolla. Valmennusosion valmiit kauppalistat ja reseptit helpottavat hyviä valintoja.

Nyt ymmärrän paremmin, kuinka kehoni toimii, millaista ravintoa se tarvitsee ja miksi.

Hiljennät mielen ylikierrokset

Tuntuuko mielenrauha kaukaiselta haaveelta arjen oravanpyörässä? Luuletko, ettei sinulla ole aikaa pysähtyä ja että meditointi on liian vaikeaa? Tässä mieleen keskittyvässä valmennusosiossa oivallat, että meditointi on yhtä helppoa kuin hengittäminen. Meditaatio-opettaja Anna-Maria Sinisalo kertoo, miksi on tärkeää pysähtyä ja havainnoida omia ajatuksia ja tunteita. Opit helppoja meditaatioita, joilla voit tunnistaa tunteesi, vahvistaa intuitiotasi ja läsnäoloa arjessa.

Kurssi oli hyvä katsaus meditaatioon ja antoi hyviä työkaluja pysähtymiseen.

Opit treenaamaan kuin pro

Keho tarvitsee tasapuolisesti niin aerobista harjoittelua ja lihaskuntotreeniä kuin kehonhuoltoakin. Osteopatiaan erikoistuva personal trainer Aleksi Seppänen esittelee kokonaisvaltaisen treeniohjelman, jossa opit parhaiden liikkeiden lisäksi oikeat tekniikat. Saat koko kropan lihaskuntokotitreenin lisäksi tehokkaat venyttely- ja liikkuvuusharjoitukset sekä vinkit oikeaan juoksutekniikkaan ja sykerajoihin.

Tykkäsin kovasti kotitreeneistä! Toimivat hyvin näin äitiyslomalla. Myös kehonhuoltovideot tulivat tarpeeseen.

Lisäät hyvinvointia Ayurvedalla

Intiassa on tiedetty jo vuosisatoja, että omalla kehotyypillä on väliä. Ayurveda-valmennuksessa selvität paitsi kehotyyppisi (vata, pitta, kapha), myös sen yksilölliset tarpeet. Ayurveda-asiantuntija Pardaman Sharma neuvoo, millaisella ravinnolla ja hoidolla kehosi ja mielesi voivat parhaiten.

Opit, miten vuorokauden- ja vuodenajat vaikuttavat ruokavalintoihin ja miksi toisen herkku on toisen myrkky. Valmennus opastaa myös tehokkaan ja turvallisen kehonpuhdistuksen saloihin.

Selkeät ohjeet eri kehotyypeille ja hyviä reseptejä!

Sulatat stressin yin-joogalla

Parasta pitkän työpäivän jälkeen on rullata joogamatto olohuoneen lattialle ja rentoutua. Tässä osiossa pääset matkalle yin-joogan lempeään maailmaan joogaohjaaja Katja Kokon opastuksella. Opit päästämään irti lihaskireyksistä, stressistä ja kiireestä. Jokaisessa yin-asanassa pysytään 3–5 minuuttia, omaa kehoa kuulostellen ja rentoutuen. Mukana on neljä Katjan ohjaamaa yin-joogaharjoitusta, joista jokaisella on oma teemansa neljän elementin mukaan.

Pidin Katjan selkeästä ja rauhallisesta ohjaustyylistä ja siitä, että liikkeistä annettiin myös helpommat vaihtoehdot.

Natural Goods Company tarjoaa Re-Start-valmennuksen Fitin lukijoille hintaan 195€ (norm. 350€) ajalla 10.-24.4.2019. Lunasta etu täältä.

Natural Goods Company

  • Suomen johtava luonnonkosmetiikan ja hyvinvointituotteiden maahantuoja ja kouluttaja
  • Missiona tuoda luonnonkosmetiikka ja kokonaisvaltainen hyvinvointi osaksi jokaisen arkea ja elämäntapaa
  • Kokonaisvaltainen Re-Start-hyvinvointivalmennus: naturalgoodscompany.com/restart
  • Holistinen kauneushoitola Helsingissä Etu-Töölössä
  • Verkkokauppa: naturalgoodscompany.com/kauppa

Mikä hyvinvoinnin osa-alue kiinnostaa sinua eniten? Osallistu kilpailuun ja voit voittaa itsellesi Re-Start-valmennuksen!

Arvonta on päättynyt, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Kaupallinen yhteistyö Natural Goods Company