Suklaakuorrutettu hirssikakku
Gluteeniton suklaakuorrutettu hirssikakku saa pehmeyttä tofusta.
Lue artikkeli
Gluteeniton suklaakuorrutettu hirssikakku saa pehmeyttä tofusta.
Lue artikkeli
Neljälle, valmistusaika 2 h 10 minuuttia Ainesosat: Ankka: 2 rkl auringonkukkaöljyä 1 rkl soijakastiketta 2 rkl sakea tai kuivaa sherryä 2 rkl riisiviinietikkaa 1 rkl ruskeaa sokeria 2 ankankoipea suolaa ja pippuria Pannukakut: 4,2 dl jauhoja 2 rkl fermentoituja mustapapuja 2 rkl mungpavun ituja 1,5 dl kiehuvaa vettä 2 tl öljyä Koristeluun: 4 kevätsipulia mungpavun
Lue artikkeli
Täytteet tekevät tuorepuurosta maukasta, täyttävää ja proteiinipitoista.
Lue artikkeli
Savulohipiirakka täytetään kasviksilla ja lohella, sekä koristellaan pinaatilla, lehtimangoldilla ja seesaminsiemenillä.
Lue artikkeli
Kaksivärinen smoothiebowl onnistuu kartonkikikan avulla.
Lue artikkeli
Shakshuka tarkoittaa arabiaksi sekoitusta. Se on ruokaisa aamiaispannu, jonka avulla pärjää pitkälle iltapäivään.
Lue artikkeli
Punajuurihummus on nättiä ja hyvää. Pannuleipä sopii täydellisesti viikonloppuaamun brunssille.
Lue artikkeli