Päivällinen

mungpapuletut

Mungpapuletut ankanlihalla täytettynä

Neljälle, valmistusaika 2 h 10 minuuttia Ainesosat: Ankka: 2 rkl auringonkukkaöljyä 1 rkl soijakastiketta 2 rkl sakea tai kuivaa sherryä 2 rkl riisiviinietikkaa 1 rkl ruskeaa sokeria 2 ankankoipea suolaa ja pippuria Pannukakut: 4,2 dl jauhoja 2 rkl fermentoituja mustapapuja 2 rkl mungpavun ituja 1,5 dl kiehuvaa vettä 2 tl öljyä Koristeluun: 4 kevätsipulia mungpavun

Lue artikkeli
injera-letut

Injera-letut ja linssisalaatti

Neljälle, valmistusaika 1 h 15 minuuttia, tekeytymisaika 49 h Injera-letut: 5 dl teff-jauhoja (isoista marketeista tai ekokaupoista) 1/8 tl kuivahiivaa 5 dl kädenlämpöistä vettä 2,4 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 1 tl suolaa Salaatti: 2,4 dl punaisia linssejä 3 rkl oliiviöljyä 1 tl Dijon-sinappia 2 rkl sitruunamehua 3 isoa porkkanaa 2 valkosipulinkynttä 1 tl ryytineidonsiemeniä

Lue artikkeli