treenikaveri horoskooppi

Valitse treenikaveri horoskooppimerkin mukaan – luvassa on takuulla tehokas treeni!

Tehokas ja hauska treeni syntyy, kun treenikaveri on valittu horoskooppimerkin mukaan.

OINAS 21.3.–20.4.

Kun haluat vertaisesi kilpakumppanin, on toinen oinas sinulle kaikkein haastavin. Itse treenaaminen ja kuntoilu on kuitenkin mukavampaa, kun ei tarvitse kaiken aikaa kilpailla paremmuudesta. Senpä vuoksi mukavimmat hiet saat pintaan eloisan kaksosen, tinkimättömän leijonan, energisen jousimiehen ja rohkean vesimiehen seurassa. Hermosi joutuvat koetukselle, jos varaat pelivuoron laiskanpulskean ravun tai niuhotteluun taipuvaisen kauriin kanssa.

HÄRKÄ 21.4.-20.5.

Koska nautit ulkoilusta ja luonnossa samoilusta, saat parhaimmat patikkakaverit vesimerkeissä syntyneistä ravuista ja kaloista sekä maamerkeissä syntyneistä kauriista ja neitsyistä. Heidän kanssaan pitkäkin sauvakävelylenkki sujuu kuin vettä vaan, koska voitte samalla havainnoida ja analysoida sekä kehonne toimintaa että ympäröivää maisemaa. Mutta jos leijona tai vesimies vokottelee sinua vaikkapa tenniskentälle, kannattaa keksiä hätävalhe nyrjähtäneestä nilkasta. He nimittäin nauttivat, kun saavat rääkätä sinusta kaikki ilmat pihalle.

KAKSOSET 21.5.–21.6.

Sinulle liike on pääasia. Päämäärällä ei ole niin suurta väliä, kunhan sinua ei viedä Lappiin vaeltamaan. Viihdyt kaupunkipyörän satulassa nopeutta rakastavien oinaiden ja leijonien rinnalla. Vaakojen kanssa kuntonyrkkeily on sopivan leppoisaa ja vesimies johdattaa sinut uusien ja jännittävien lajien pariin. Hermosi joutuvat koetukselle, jos pelikaveriksi osuu lihaskuntoanne tauotta analysoiva neitsyt tai hiljaista treenikaveria arvostava kalat.

RAPU 22.6.–22.7.

Luonnossa, etenkin vesistöjen ääressä viihtyvänä ihmisenä kaipaat rinnallesi lenkkikaveria, joka ei liikoja kiritä, saati anna arvoa tiukan treenitunnin tuomalle hielle. Senpä vuosi kelpuutat luontoa rakastavat härät, neitsyet, skorpionit ja kalat lenkkikavereiksi. Heidän kanssaan kilometrin vesijuokseminen sujuu kuin huomaamatta, koska voitte samalla purkaa tuntojanne. Auta armias, jos joudut oinaan kanssa kuntosalilla vastakkain. Hänen tavoitteensa on saada sinusta viimeisetkin mehut irti. Niin ikään vaa’an merkeissä syntyneiden päämäärätön rehkiminen on sinulle kauhistus.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Energisenä ja liikunnallisena ihmisenä et halua vierellesi hidasta kulkijaa, joka mieluummin harjoittaa ajatusmaailmaansa kuin lihaksiaan. Tällaisia ovat härkä ja skorpioni. Sen sijaan oinas ja jousimies pistävät harjoitteluusi vauhtia ja saat kilvoitella kaltaistesi seurassa. Vaaka ja kaksonen puolestaan tuovat treeneihisi leikkimielistä tekemisen iloa. Lisäksi saat heiltä kaipaamiasi kehuja kuntotunnin aikana ja jälkilöylyt sen päätteeksi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Koska olet tunnontarkka suorittaja, ei rinnallesi kelpaa turhanpäiväinen menijä. Et jaksa kuunnella kaksosten tai jousimiehen tauotonta pulputusta, kun haluat keskittyä ojentajalihastesi oikeaoppiseen koukistukseen. Viihdyt parhaiten lenkkipolulla härän, ravun ja skorpioni seurassa, sillä he eivät vaadi sinulta huipputehoja.  Myös kauris on sinulle mieluisa treenikaveri. Hänen kanssaan voitte muuttaa suoritteenne treenien jälkeen kehitys- ja kalorinkulutuskäyriksi.

VAAKA 23.9.–23.10.

Liikunta on sinulle luontainen olomuoto, mutta liian raskasta tai totista sen ei sovi olla. Saat hien pintaan usein vain katselemalla toisen ahertamista. Sen vuoksi olet mitä otollisinta treeniseuraa leijonille ja jousimiehille, sillä voit ovelasti liikehtiä heidän varjossaan. Joukkuepelit kaksosten ja vesimiesten seurassa saavat kuntosi kohenemaan kuin leikiten. Kannattaa miettiä vastausta kahdesti, jos hitaanlainen rapu tai tosikkomainen kauris pyytävät sinua kaverikseen uintiradalle.

SKORPIONI 24.10.–22.11.

Nautit intensiivisestä harjoittelusta, oli laji mikä hyvänsä. Sen vuoksi et huoli treeniseuraksesi eloisan luonteen omaavia leijonaa ja vesimiestä. He kun eivät osaa olla hetkeäkään hiljaa saati kehumatta omia suorituksiaan. Mieluista seuraa ovat keskittymiseen kykenevät rapu, neitsyt, kauris ja kalat, jotka eivät pidä turhaa melua maitohapoistaan. Heidän avullaan saatat löytää sellaisiakin henkistä pääomaa vaativia urheilulajeja, joita et tiennyt olevan olemassakaan.

JOUSIMIES 23.11.–22.12.

Lihaksesi huutavat päästä liikkeelle lähes päivittäin ja treenitahti saa olla tiukkakin. Näin ollen on ymmärrettävää, etteivät meditointia rakastavat kalat sovi treenikaveriksesi. Sisäänpäin kääntynyt kauriskaan ei tsemppaa sinua huippusuorituksiin. Parhaat tehot löydätkin oinaiden ja leijonien seurassa, sillä hekin suhtautuvat urheiluun yhtä tosissaan kuin sinä. Vaaka ja Vesimies -merkkiset kaverit saavat puolestaan joukkuepelitaitosi kukoistamaan vaikkapa rantapallokentällä.

KAURIS 23.12.–19.1.

Olet tunnontarkka treenaaja, mutta taitojesi suhteen vaatimaton. Extreme-lajit eivät ole sinua varten, joten älä lähde hurjapäisten oinaiden tai riskialttiiden vaakojen treeniseuraksi. Hidastempoinen ja aistillinen liikunta virkistää sinua enemmän kuin kova rehkiminen. Mukavia lenkkikavereita ovat härkä ja neitsyt. Luonnonhelmassa viihtyvät myös skorpioni ja kalat, joiden avulla voisit löytää vesiurheilun mielekkyyden.

VESIMIES 20.1.–19.2.

Haluat testata erilaisia lajeja, eikä mikään niistä välttämättä säily elämän mittaisena harrastuksena. Oivallisia treenikavereita löydät uteliaiden kaksosten ja jousimiesten avulla. Koska tykkäät esitellä erilaisia osaamisalueitasi urheilun saralla, on oppimishaluinen vaaka sinulle mieluinen kuntokaveri. Härkä ei sovi sinulle kirittäjäksi, etkä sinäkään saa tsempatuksi häntä huippusuorituksiin. Skorpionin meditatiivinen asenne taas vie kaksinpelistänne pois sen leikkimielisen tunteen.

KALAT 20.2.-20.3.

Mikä sen parempaa kuin että saat lähteä soutelemaan tai harrastamaan kesäisiä vesileikkejä kaltaistesi nautiskelijoiden kanssa. Heidät löydät rapujen ja skorpionien merkeissä syntyneistä. Mutta koska talvellakin on harrastettava liikuntaa, ovat verkkaisesti liikkuvat härät ja kauriit sinulle mieluista sauvakävely- ja hiihtoseuraa. Liian vauhdikasta menoa sinulle ovat kaksosten ja jousimiesten harrastamat hurjapäiset lajit. Voit toki osallistua heidän treeneihinsä, mutta vain katsomosta käsin.

Lue myös:

Horoskooppimerkkisi paljastaa millainen treenaaja olet

Lipsutko treeneistä tai ruokavalioista? Horoskooppimerkkisi paljastaa sudenkuopat

ELLEstä löydät päivähoroskoopin jokaiselle tähtimerkille

 

Teksti Anne Pennanen
Kuvat Fotolia