Janni Hussi, Kaisa Merelä ja Joosua Visuri.

Miksi treenaatte, Janni Hussi, Joosua Visuri ja Kaisa Merelä?

Kolme tunnettua liikkujaa kertoo, mikä treenaamisessa on parasta.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Halle Berry kertoi People-lehden haastattelussa nauttivansa liikunnasta erityisesti siksi, että se lisää seksuaalista halukkuutta. Kysyimme tunnetuilta suomalaistreenaajilta, mikä heidän mielestään on liikunnan parasta antia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Janni Hussi, malli, tv-juontaja

”Parasta treenaamisessa on siitä tuleva henkisesti vahva olo ja voittajafiilis. Kun treenaan, mieli virkistyy, tulee hyvä olo itsestä ja teen parempia valintoja myös ruokavalion suhteen. Kyllä treenaaminen tekee olosta myös viehättävän. Sen jälkeen itseään katsoo peilistä vähän eri tavalla.”

Jannin blogiin pääset tästä.

Joosua Visuri, personal trainer

”Saan liikunnasta mielettömästi positiivista energiaa, jonka avulla elämästä nauttiminen tuntuu entistä helpommalta. Samalla liikunta on parasta terapiaa, kun tarvitsee tuulettaa ajatuksia ja päästä hetkeksi irti esimerkiksi työjutuista. Vaikka kovasti omasta työstä pidänkin, niin välillä on tärkeää päästä ’tyhjentämään välimuisti’.”

Joosuan nettisivuille pääset tästä.

Kaisa Merelä, bloggaaja

”Liikunta nostaa elämänlaatuani lukemattomilla eri tavoilla, joista välittömästi koettavissa ovat lisääntynyt itsevarmuus, yhteys kehoon sekä energinen ja aktiivinen olo. Kaikilla näillä on myös positiivinen vaikutus seksuaaliseen hyvinvointiin.”

Kaisan blogiin pääset tästä.

Tilaa Fit!

Lue myös:

Hävettääkö treenaamisen aloittaminen?

Onko liikunta aivojumppaa? 5 parasta lajia, jotka tukevat aivojen hyvinvointia

Näyttelijä Sonja Sorvola: Näin selätän stressin

Teksti Fitin toimitus