Oumph-tacot

Oupmhista, soijapavusta tehdystä nyhtökauran haastajasta syntyy herkullista sormiruokaa.

300 g oumphia
2 valkosipulinkynttä
1 tl oreganoa
1 tl timjamia
1 tl kuminaa
ripaus chilijauhetta
suolaa ja mustapippuria
1 rkl öljyä paistamiseen

Tarjoiluun

8 sydänsalaatinlehteä
12 kirsikkatomaattia
2 dl tölkkimaissia
2 rkl pilkottua jalopenoa
1/2 dl pilkottua punasipulia

1.  Jauha kaikki mausteet morttelissa.

2. Paista oumph ja lisää mausteet.

3. Asettele oumphseos salaatinlehdille ja lisää tomaatit, maissi, jalopeno ja sipuli.

 

Lue myös:

Mehevä kasvispizza kukkakaalitäytteellä

Falacel-tacot

Kaaliburgeri ja bataattiranskalaiset

Teksti Anne Luhtala
Kuvat Fotolia