
Kalaa ja lehtimangoldia chililimettikastikkeessa
Chili ja limetti tuovat kalaruokaan Aasian vivahteita.
Lue artikkeli
Chili ja limetti tuovat kalaruokaan Aasian vivahteita.
Lue artikkeliNeljälle, valmistusaika 45 minuuttia Ainesosat: 1 tl matchajauhetta 250 g riisiä 300 g jäisiä edamamepapuja 400 g graavilohta 1 rkl seesamiöljyä 4 isoa retiisiä 2 pientä kurkkua 1 kourallinen vihanneskrassia tai muita versoja 2 kevätsipulia mätiä tarjoiluun (halutessasi) Tee näin: Kuumenna 7,5 dl vettä kiehuvaksi. Sekoita joukkoon matchajauhe ja riisi. Peitä kannella ja keitä kypsäksi.
Lue artikkeliNeljälle, valmistusaika 40 minuuttia Ainesosat: 300 g turskafileetä paloina (pakasteesta) 1 munanvalkuainen 2 rkl kevytmajoneesia 2 rkl korppujauhoja 2 valkosipulinkynttä 1 kouralinen lehtipersiljaa 2 rkl mustia seesaminsiemeniä ½ tl suolaa ½ tl pippuria 3 rkl pestoa 1 rkl oliiviöljyä 1 rkl sitruunamehua 2 lehtisalaattia 1 punasikuri 6 pientä terttutomaattia 4 rkl hummusta 2 rkl valkoisia
Lue artikkeliNeljälle, valmistusaika 45 minuuttia Ainesosat: 250 g kvinoaa 2 rkl maapähkinäöljyä 400 g nahatonta lohifileetä 150 g herkkusieniä 80 g kevyttä majoneesia 1 tl wasabitahnaa 1 limetti 1 suippokaali 150 g retiisejä 3 rkl macadamiapähkinöitä 1 kourallinen versoja suolaa pippuria Tee näin: Huuhtele kvinoa. Laita kvinoa kattilaan, lisää 7,5 dl vettä ja ripaus suolaa. Kuumenna
Lue artikkeliKuudelle, valmistusaika 50 minuuttia Ainesosat: 3 rkl öljyä 1 sipuli 2 tl raastettua inkivääriä 2 valkosipulinkynttä 1 rkl mietoa curryjauhetta 2 isoa porkkanaa 200 g punaisia linssejä 1 1/4 l kasvislientä 4 dl kookosmaitoa Tarjoiluun: intialaista chapatia tai muuta vaaleaa leipää paahdettua sipulirouhetta tuoreita yrttejä, kuten persiljaa tai korianteria 1 lime Valmistuohjeet: Silppua sipuli. Kuori
Lue artikkeliNeljälle, valmistusaika 35 minuuttia Ainesosat: 2 rkl oliiviöljyä 1 punasipuli 3 valkosipulinkynttä 1 tl juustokuminaa 1 tl chiliä ½ tl sumakkia ½ tl kuivattua minttua 1 l kasvislientä 480 g kikherneitä purkissa 600 g punajuurta 2 rkl tahinia 1 sitruuna 2 rkl tuoretta persiljaa Valmistusohjeet: Kuori ja pilko punajuuri kuutioiksi. Keitä kuutiot kypsäksi tai paahda
Lue artikkeliKahdeksalle, valmistusaika 25 minuuttia Ainesosat: 1 tl oliiviöljyä 1 purjo 600 g parsakaalta 200 g mantelilastuja 1 dl leipäkuutioita ¼ tl muskottipähkinäjauhetta 2 rkl kermaa Tarjoiluun: Rapeaa leipää Valmistuohje: Pilko purjo ja parsakaali. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota purjoa 5 minuuttia. Lisää parsakaali ja ripaus suolaa. Täytä kattila 1,5 litralla vettä ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä
Lue artikkeli