Inspiroidu kesälomallasi tarttumalla kirjaan.

Viisi kirjaa, jotka auttavat voimaan paremmin

Jos motivaatiosi on hukassa, nämä hyvinvointikirjat auttavat löytämään sen uudelleen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vertti Harjuniemi: Hyvä, parempi, paras (Fitra)

Gladiaattoreistakin tutun Vertti Harjuniemen kirja on suunnattu kaikille, joilla on unelma, mutta ei tarpeeksi tukea tai rohkeutta sen saavuttamiseksi. Kirjassa käydään läpi tekijät, joita unelman saavuttamiseksi tarvitaan. Olipa tavoitteesi pieni tai suuri, tämän kirjan avulla se on varmasti helpompi saavuttaa.

Ulrika Björkstam: Nouse nyt. Kuinka selvisin vakavasta onnettomuudesta (WSOY)

Suomalainen Ulrika Björkstam oli vuonna 2008 Mexico Cityssä, kun suihkukone iskeytyi maahan ja räjähti. Hänen kehonsa ja kasvonsa paloivat. Ulrika kertoo kirjassaan, miten elämä rakennetaan uudelleen palasista. Se onnistuu, kunhan ensin nousee.

Laurent Gounelle: Matka yli onnen esteiden (Gummerus)

Self-help-romaanin päähenkilö, elämäänsä kyllästynyt opettaja Julian lähtee Balille etsimään onnea. Hän kohtaa parantajan, joka paljastaa Julianin todellisen vaivan: onnettoman elämän. Kirjailija Laurent Gounellea on kutsuttu Ranskan Coelhoksi, eikä suotta.

Erik Bertrand Larssen: Vahva (Bazar)

Norjalaisen mentaalivalmentajan kirjassa tsempataan ottamaan omat voimavarat käyttöön jopa röyhkein keinoin. Hänen neuvonsa on: valitse. Jos sinulle on tärkeää työ ja perhe, jätä muut, kuten vaikka sukulaiset ja ystävät vähemmälle. Rajua, mutta selkeää!

Tri Qing Li: Shinrin-Yoku. Japanilaisen metsäkylvyn salaisuudet (readme.fi)

Shinrin-yoku, eli metsäkylpy on kuulunut japanilaiseen kulttuuriin jo vuosikymmenten ajan. Metsälääketieteeseen erikoistunut tohtori Qing Li valottaa kirjassaan, miten luot yhteyden luontoon – saatat samalla alentaa verenpainetta, lievittää stressiä ja tehostaa vastustuskykyäsi.

Nämä kirjauutuudet tarjovat uutta motivaatiota syksyyn.

Lue myös:

Inspiroidu ruokakirjauutuuksista

Potkua kesätreeneihin kirjoista

Teksti Marissa Siivonen
Kuvat Fotolia