Toimituksen suosikit kevään uutuusruokakirjoista.

Inspiroidu kesän ruokakirjauutuuksista – toimitus valitsi neljä suosikkiaan

Ihanat brunssit, klassikkoreseptit, vatsaystävällisyys ja intuitiivinen syöminen – avainsanat kesän parhaisiin ruokakirjoihin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Patrik Borg: Tunne nälkä! (Gummerus)

Syöminen muuttuu monipuolisemmaksi ja ruoka maistuu maukkaammalta, kun opit kuuntelemaan, mitä keho tarvitsee, ravitsemusasiantuntija Patrik Borg vakuuttaa kirjassaan. Maltti on avainsana intuitiivisen syömisen opettelussa.

Lina Nertby Aurell ja Mia Clase: Food Pharmacy (readme.fi)

Food Pharmacy -keittokirjaan on koottu vatsaystävällisiä reseptejä. Suolistoflooraystävälliset annokset on koottu niin, että sokeri korvataan taateleilla ja banaanilla, riisi ja pasta kvinoalla tai tattarilla. Vatsa kiittää, kun annokset valmistetaan matalissa lämpötiloissa.

Tiina Rantanen: Klassikkoruokia (Otava)

Kirjaan on koottu yksien kansien väliin paitsi klassikkoreseptejä, myös tarinoita niiden takana. Teos on loistava lahjaidea ensimmäiseen omaan kotiinsa muuttavalle ystävälle tai sukulaiselle.

Saara Atula ja Jenni Häyrinen: Brunssikirja (Tammi)

Yllätä sukulaiset mökkireissulla kattamalla aamuinen vohvelibuffet laiturin nokkaan, tai nauti brunssista sängyssä arkiaamuna. Kirjaan on koottu yli 100 makeaa ja suolaista brunssiin sopivaa reseptiä kauniiden kuvien kera.

Toimituksen suosikit kevään uutuusruokakirjoista.

Lue myös:

Viisi kirjaa, jotka auttavat voimaan paremmin

Uutta potkua kesätreeneihin näistä kirjoista

Teksti Marissa Siivonen
Kuvat Fotolia