Unohda kuivat hiukset talvella – neljän vaiheen hiustenhoitorutiini

Talviaika on usein haastavaa hiuksille, mutta neljän vaiheen hiustenhoitorutiini voi pelastaa tilanteen.

Kylmien talvikuukausien aikana on tavallista, että hiukset tuntuvat haurailta, kuivilta, latistuneilta ja elottomilta. Sitä tärkeämpää onkin panostaa oikeanlaiseen hiustenhoitoon, jotta unelmoimasi hyvät hiuspäivät olisivat mahdollisia. Talvella hiukset vaativat vähän extrahuolenpitoa.

Tiedät varmaankin mitä on hyaluronihappo, jota on monissa ihonhoitotuotteissa, mutta tiesitkö, että se on aineosa mistä myös hiuksesi pitävät?

Hyaluronihapon edut eivät tosiaan rajoitu vain ihonhoitoon. Kosteuttava ainesosa vaikuttaa samalla lailla myös hiuksiin.

Elvitalin uuden hiustenhoitosarja ELVITAL HYALURON PLUMPin kaikki tuotteet ovat kosteuttavia, ja antavat kuiville talvihiuksillesi täyteläisyyttä ja kiiltoa.

1,2,3,4

Vaihe 1 – Pese hiukset shampoolla

Puhdista hiuksesi Hyaluron Plump Shampoolla, joka silottaa hiusten pintaa ja täyttää hiuksia kosteudella. Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin, hiero hiuspohjaan ja huuhtele.

Vaihe 2 – Anna hiuksillesi ihmevettä

Shampoon jälkeen lisää Elvital Hyaluron Wonder Wateria hiusten pituuksiin. Hiero tuotetta hiuksiin 8 sekunnin ajan ja huuhtele sitten pois. Tuote tuottaa lämpöä aktivoituessaan. Wonder Water antaa intensiivistä kosteutusta hiuksillesi, ja tekee niistä kiiltävät.

Vaihe 3 – Täydennä hoitoaineella

Lisää Hyaluron Plump Hoitoainetta. Kosteuttava hoitoaine antaa hiuksillesi kiiltoa, tekee niistä helposti käsiteltävät ja täyttää ne kosteudella. Levitä hoitoainetta vastapestyihin ja kosteisiin hiuksiin keskittyen pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa minuutin ja huuhtele sitten pois.

Vaihe 4 – Suihkuta seerumia

Viimeistele Hyaluron Plump Moisture Plump Serumilla, joka on kosteuttava hiuksiin jätettävä seerumi. Seerumi täyttää hiukset välittömästi kosteudella ja tekee hiuksen halkaisijasta paksumman. Suihkuta seerumi joko kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Se muotoilee pituuksiasi ja tekee hiuksista täyteläiset koko päiväksi – ilman että latistaa hiuksia.

ELVITAL HYALURON PLUMP

Löydä uusi hiustenhoitorutiinisi L’Oréal Parisin Elvital Hyaluron Plump -sarjan tuotteilla! Hyaluronihappoa sisältävä hiustenhoitorutiini tekee hiuksista täyteläisemmät ja 10 kertaa kosteutetummat.*

*Mittaustulos.

Lue lisää Elvital Hyaluron Plump -tuotesarjasta.

Kaupallinen yhteistyö L'Oréal Paris Elvital