Elvytä kuivat hiukset tai piilota tyvikasvu – 8 hiusten pikapelastajaa

Ongelmana sähköiset tai kuivat hiukset? Tai etkö kiireessä ehtinytkään pestä hiuksiasi? Näillä tuotteilla freesaat tukan hetkessä.

1. Aamutreenarille

Parilla pumppauksella tukka saa sekä puhdistuksen että hoitoaineen ja siloisen pinnan. Kätevää! Hiustuote sopii etenkin aamutreenarille, jolla ei ole ennen työpäivän alkua ylettömästi aikaa putsata ja puleerata pukkarissa.

KMS Moist Repair Cleansing Conditioner, 26 e

2. Tukkahuijarin hiustuote

Jos et ehdi pestä hiuksia, muotoilunesteellä teet nopeasti sliipatun ja kiiltävän ponnarin. Pihkaa sisältävästä nesteestä tulvahtaa niin raikas tuoksu, että luulisi tukankin käyneen suihkussa. Toimii napakan pitonsa puolesta myös lenkkiponnarin tekoon.

Sebastian Professionalin Resintek, 31,50 e

3. Koko pään freesaus

Mattavahasuihke freesaa jumpassa nihistyneen tyven antaen samalla hyvän nosteen. Suihke kesyttää myös liukkaat suortuvat jättämättä tahman tunnetta. Iso plussa siitä, että toimii myös lakkana.

Vitality’s WehO Wax spray matt, 21 e

4. Moneen menoon

Otsatukka pinnillä kiinni ja suihkaus sprayta. Napakasti pitää. Pari suihkausta pituuksiin, pöyhinnät päälle ja lopputuloksena kauniisti laineileva surffitukka. Ihana monitoimituote, joka paljastuu superfoodsprayksi. Sisältää nimittäin omega-3-rasvahappoja, chiansiemenöljyä ja kvinoaproteiinia.

Aubrey Chia Hairspray, 17,20 e

5. Hikitukan hiustuote

Täydellinen hikitreenin päälle: hoitoaineen mentoli raikastaa päänahan (ja koko suihkuhuoneen). Poistaa myös sähköisyyttä, joka on tarpeen talven tullen. Voi käyttää myös 20 minuutin tehohoitona.

KC Professional Back to the roots Stimulating conditioner, 13,90 e

6. Tyvijemmarille

Tyven kasvu huitelee parissa sentissä ja kampaaja on vasta parin viikon päästä. Sävyttävä tyvisuihke korjaa tilanteen hetkessä ja antaa samalla kuohkeutta tukkaan. Neljä sävyä vaaleasta mustaan.

Four Reason Root cover, 11,90 e

7. Kiillottajalle

Kosteisiin hiuksiin jätettävä öljyvoide toimii nopeana kiillottajana. Tukka suorastaan puhkeaa kukkaan. Eikä pelkoa limaisesta lopputuloksesta. Kurittomat suortuvatkin ojentuvat nätisti.

L’oréal Paris Elvital Extraordinary oil-in-cream, 7,80 e

8. Kuiville hiuksille

Ihana marjakimara! Hoitoainesuihkeessa on tyrniä, mustikkaa, karpaloa ja ruusunmarjaa. Kuivat hiukset suorastaan hörppäävät tätä. Hiuksiin jätettävää hoitoainetta voi käyttää myös kuivaan tukkaan, joten tämä pääsi työpöydän kulmalle päivittäiseksi elvyttäjäksi.

Urtekram Nordic Berries -hoitoainesuihke, 6,90 e

Lue myös:

Kannattaako tukka pestä treenin jälkeen? Ja muut kiperät kysymykset hiusten pesusta

8 yllättävää tapaa käyttää kuivasampoota hiusten muotoiluun!

Näin hiustenpesu sujuu ilman tavallista sampoota!