Paras juhlameikki pikkujouluihin

Laita juhlakengät jalkaan, kiva mekko päälle ja loihdi upea juhlameikki – tadaa, olet valmis pikkujouluihin! Tämä artikkeli insipiroi sinua kokeilemaan kauniita meikkityylejä, joilla pääset jouluiseen juhlatunnelmaan.

Vuoden juhlavin aika on käsillä ja nyt onkin mukavaa suunnitella vaatteet ja kauniit meikit kauden juhlia varten. Pikkujoulut kun ovat täydellinen tilaisuus lisätä vähän glamouria lookiin!

Kauden estetiikka on eleganttia ja klassista, seksikästä ja viettelevää. Anna itsesi inspiroitua talven tummista väreistä ja luo dramaattinen smokey eye -silmämeikki tai upean täyteläiset huulet, tai jotain aivan muuta joka saa sinut erottumaan joukosta.

Haluaisitko tänä vuonna panostaa erityisen kauniiseen juhlameikkiin ja olla pikkujoulujen tähti? Meillä on sinulle pari hyvää vinkkiä. Jotta voit luoda haluamasi meikin, on tärkeää, että sinulla on siihen oikeanlaiset välineet: ripsivärillä ja silmänrajauskynällä luot näyttävän silmämeikin, ja huulipunalla viimeistelet tyylisi. Tähän artikkeliin on kerätty inspiraatiota upean juhlameikin luomiseen parhailla tuotteilla, keskittyen silmiin ja huuliin.

Punaiset huulet

Joulukauden meikistä on lähes mahdotonta puhua mainitsematta värikkäitä huulia. Klassinen punainen huulipuna on ihanteellinen ’effortlessly chic’ -tyylin luomiseen, koska se on samaan aikaan sekä seksikäs että elegantti. Punaiset huulet toimivat värikkäänä asusteena ja tuovat vaihtelua mihin tahansa asuun.

Näin luot lookin:

Punainen huulipuna on uskomattoman kaunis ja huokuu eleganssia, joka antaa paljon itseluottamusta. Punaisen värin käyttäminen saattaa vaatia hieman harjoittelua, koska se on niin huomiota herättävä, mutta oikean tuotteen valitsemalla saat hetkessä kauniin lopputuloksen.

Huulipunaa valittaessa on hyvä kiinnittää huomiota ainakin värin kestävyyteen ja siihen että sitä on helppo levittää. Koska punainen väri erottuu hyvin, kannattaa olla tarkkana, että huulet on punattu tasaisesti. Et halua myöskään väriä, joka haihtuu huulilta kesken juhlien.

Maybelline Superstay Vinyl Ink on nestemäinen huulipuna, joka pigmentoidun koostumuksensa ansiosta luo täydellisen kiiltävät punaiset huulet yhdellä siveltimen vedolla. Kun huulipuna on levitetty, se pysyy paikallaan koko illan ja yön. Huulipunaa on myös erittäin helppo käyttää. Sen siveltimen muoto yhdistettynä nestemäiseen koostumukseen takaa sen, että voit helposti viimeistellä juhlameikkisi näyttävillä huulilla.

Maybelline Superstay Vinyl Ink, 13,50 e
Maybelline Superstay Vinyl -sarjassa on laaja valikoima punaisia sävyjä, joista löydät varmasti sopivan.

Kiiltävä glamour

Jos haluat kiiltävät, mutta hieman hillitymmät huulet, hyvä huulikiilto on oikea valinta.

Näin luot lookin:

Kun etsit oikeaa huulikiiltoa, kaiken A ja O on valita tuote kiillon mukaan, mutta itse asiassa on myös tärkeää löytää tuote, joka antaa huulille runsaasti pehmeyttä. Huulten tulee näyttää hyvin kosteutetuilta, jos haluat saavuttaa oikeanlaisen 00-luvun inspiroiman kiiltävän lookin, jolla voit leikitellä mielesi mukaan.

Maybelline New York Lifter Gloss on tunnettu täydellisen kiiltävästä lookista, joka ei kuitenkaan tunnu tahmealta. Lisäksi sen koostumus sisältää hyaluronihappoa, jonka kosteuttava vaikutus varmistaa pehmeät huulet koko illan ajaksi. Huulikiiltoa on saatavana useissa eri väreissä, joten voit valita juuri itsellesi sopivan.

Maybelline Lifter Goss, 11,90 e

Juhlava silmämeikki

Luo silmämeikkiisi dramaattisuutta rajauksella, joka kehystää silmät ja antaa kauniin kissamaisen efektin. Voit muokata kissarajauksen pituutta, aivan kuten voit myös lisätä volyymia ripsiin. Voit yhdistää tähän vielä smokey eye -meikin, tai jättää eyelinerin kokonaan pois. Kokeile ja löydä oma suosikkilookisi!

Näin luot lookin:

Täydellisen silmänrajauksen tekeminen voi olla haastavaa ja se vaatii yleensä vähän harjoittelua. Yksi asia on kuitenkin varma: oppimiseen tarvitset hyvät tuotteet. Maybelline New Yorkin Hyper Precise Eyeliner on nimensä mukaisesti suunniteltu tekemään tarkkaa jälkeä. Tämän nestemäisen silmänrajauskynän erittäin pigmentoitu koostumus kestää koko päivän tahraamatta. Tarkan rajauksen piirtäminen voi viedä vähän aikaa, mutta kun olet saanut rajauksen tehtyä, se kestää jopa 16 tuntia.

Rajausten jälkeen on aika kiinnittää huomio ripsiin. Dramaattinen ilme ei ole täydellinen, ennen kuin ripsissä on runsaasti tuuheutta. Ikoninen Lash Sensational Sky High Mascara on paras ystäväsi!

Suositussa ripsivärissä on pitkä ja joustava harja, joka tarttuu hyvin ja erottaa kaikki ripset samalla antaen runsaasti mustaa väriä. Ripsivärin bambu-uutetta ja kuitua sisältävän koostumuksen ansiosta saat ripsiisi helposti runsaan ilmeen, mikä käy mihin tahansa pikkujouluihin. Nyt voit saada tästä ikonisesta ripsiväristä rajoitetun erän version. Se on sama tehokas ripsiväri kuin ennenkin – uudessa ulkoasussa.

Lash Sensational Sky High Mascara, 11,90 e. Maybelline Hyper Precise All Day Black Eyeliner, 9,90 e.

Maybelline Holiday Icons

Paljon pituutta ja tuuheutta ripsissä, täydellinen kissamainen silmänrajauskynä ja upea huulipuna, joka kestää koko illan ja antaa huulille muodon ja värin. Tänä jouluna Maybelline New York on valinnut suosituimpien tuotteiden joukosta neljä Holiday Iconsia, jotka tunnetaan ja joita rakastetaan ympäri maailmaa. Lue lisää tuotteista täältä – ja klikkaa ne itsellesi, niin olet valmis luomaan oman juhlameikkisi joulun juhlia varten.

Kaupallinen yhteistyö Maybelline New York