Syötkö krapulapitsaa, Minka Kuustonen?

Minka Kuustonen, 30, kommentoi liikkumisen ja terveyden kliseitä.

Aamupala on päivän tärkein ateria.

Kyllä! Nälkäisenä pinnani on kireällä. En lähde mihinkään ilman hartaudella kypsytettyä kaurapuuroa ja kunnon maitokahvia.

Treeni on itsekurista kiinni.

Niin on. Uskon, että keskeneräisyyden tunne motivoi täysillä tekemiseen. Kolmekymmentä täytettyäni tein kuntoremontin ja nykyään minulla on valmentaja, jonka ohjeista en lipsu. Olen treenihikari: juoksen, käyn salilla, joogaan ja treenaan wushu kungfua.

Kadehdin timmejä fitness-kissoja.

En halua kadehtia ketään, mutta ihailen ihmisiä, joilla on hyvä itsetunto. Omani vaihtelee hyvästä siihen, että lojun sohvalla murehtimassa jotain töissä tehtyä virhettä enkä meinaa päästä siitä yli.

Pukukopissa ei ole soveliasta kuljeskella ilkosillaan.

On tietysti, siellähän ollaan naisten kesken. Toisten kroppaa ei silti sovi toljottaa.

Treeniselfiet auttavat saavuttamaan tavoitteen.

Itse olen keskittynyt vain treenaamiseen. Onnenonkija-leffassa esitän lifestylebloggaajaa, joka ottaa paljon treeniselfieitä. Marja on ihanan röyhkeä! Omana itsenäni selfien ottaminen on vaikeaa, naamani vääntyy ihan ihmeelliseksi.

Superfoodit ovat humpuukia.

Ajattelen maalaisjärjellä, että samat ravinteet saa suomalaisista mustikoista ja mansikoista ja monipuolisesta, tuoreesta ruuasta.

On epäkohteliasta huomauttaa kaverille, että hän on lihonut.

En ikinä huomauttaisi. Elämässä kuuluu olla heilahtelua, enkä edes itsestäni huomaa, jos olen lihonut tai laihtunut viisi kiloa.

En välitä ulkonäöstä, kunhan olen enemmän tikissä kuin siskoni Iina.

Olemme maailman epäkilpailuhenkisimpiä tyyppejä. Jos jostain tulee kisaa, niin siitä kumpi on ostanut enemmän suklaata. Olen tottunut olemaan jumpassa ja tanssissa aluksi vähän hidas enkä ole ikinä innostunut kilpalajeista.

Pitsa tekee hyvää krapulassa.

Krapulassa suunnittelen aamusta lähtien, millä kaikilla tavoin hemmottelen itseäni – useimmiten sushilla. Haluaisin nähdä suomenkielisen version Strömsöstä. Siinä kaikki vetäisivät bisseä ja krapularuokaa, eikä kukaan osaisi nikkaroida mitään, koska harva elää oikeasti niin kuin antaa somessa ymmärtää.