Stressiä lievittävä kelluntaterapia? Katso vuoden 2017 kiinnostavimmat liikuntatrendit

Miltä kuulostaa väsymyksen tunnistavat urheilurintsikat? Tai lippis, joka mittaa sydämen sykkeen? Listasimme vuoden 2017 kuumimmat liikuntatrendit.

1. Näyttävät reidet

Muodot ovat muodikkaita. Pyöreän pepun sijaan katse kiinnittyy jalkoihin. Lihaksikkaat ja kiinteät kintut ovat tulevan kesän kuumin rantavaruste.

2. Puettava 
teknologia

Urheilurintsikat, jotka tunnistavat väsymyksen tai lippis, joka mittaa sydämen sykettä. Puettavat härpäkkeet siirtyvät nyt ranteesta muuallekin kehoon. Jos haluat olla trendikäs, et ota tänä vuonna askeltakaan ilman älylaitetta.

3. Treeniryhmät

Haluaisitko harjoitella ryhmässä, muttet kuulu mihinkään joukkueeseen? Ei hätää, pari- ja pienryhmäharjoittelu tekee tuloaan kuntosaleille. Ryhmästä saa iloa ja tukea, ja se puskee sinut parempiin suorituksiin.

Lue myös: Jumppa haussa? Katso kevään kuumimmat uutuudet!

4. Lepo

Tanskalaiset sen ovat tienneet jo vuosia. Hygge-elämäntapa, eli nautinnon ja mukavuuden ylistys, on onnellisuuden perusta. Hampaat irvessä treenaamisen sijaan on sallittua hellittää. Alkuvuoden avainsanoja ovat lepo ja armollisuus.

Lue myös: Mitä hygge on?

5. Koulutetut koutsit

Unohda Insta-ekspertit ja itseoppineet kuntogurut! Vuonna 2017 luotetaan koulutettuihin, päteviin valmentajiin. Pelkkien kuntovalmentajien sijaan asiantuntijat nähdään nyt lifestyle-koutseina, jotka ovat kiinnostuneita myös valmennettaviensa henkisestä hyvinvoinnista.

6. Meditaation uudet tuulet

Viime vuonna meditointi tavoitti suuret massat, tänä vuonna zen-harjoitteluun sukelletaan syvemmälle. Miltä kuulostaisi selkounimeditaatio, joka auttaa avaamaan alitajunnan muistilokerot? Tai stressiä lievittävä kelluntaterapia?

Lue myös: Vuoden 2017 viisi terveellistä ruokatrendiä

Meditaatio viedään tänä vuonna uudelle asteelle.

Lue myös:

Operaatio pyykkilauta 2017 – Tämä vatsalihastreeni tuo tuloksia!

3 x tyylikkäimmät urheiluvaatteet, jotka sopivat myös kuntosalin ulkopuolelle!

Nämä ovat talven kuumimmat vaatetrendit!