7 ideaa, jotka tsemppaavat kotitreeneissä

Kotitreeniin saa puhtia, kun kokeilee uutta. Löytyisikö näistä vinkeistä kotitreeni-iloa?

1. Appi: The Boxx Method

Varjonyrkkeilyä yhdistettynä HIITiin – huhhuijaa, että tuntuu,mutta vitsit miten hauskaa! The Boxx Method -appi on koukuttavan innostava, treenit tehokkaita ja hikisiä ja valmentajat hyviä tsemppareita.

Tarjolla on myös tehokkaita kehonpainotreenejä ja joogaa muutaman minuutin rauhoittavasta harjoituksesta tunnin flowhun sekä erillisiä haasteita. Sovellukseen on 14 päivän ilmainen kokeilujakso, sen jälkeen noin 3 e / kk.

2. Kirja: Vartti riittää

Minuuttiviisari kiertää kellon ympäri 15 kertaa, ja sinä teet itsellesi hyvää sen ajan? Aika maltillinen vaatimus, vai mitä? Kotijumppaguru Anna Saivosalmen Vartti riittää -kirja lupaa tuloksia niin aloittelijalle kuin konkarille. Tarjolla on vatsa- ja voimatreenejä, HIITtejä, huonon päivän
treeni, kuminauhatreenejä ja kehonhuoltoa. Ja sohvalla istuminenkin on sallittua – niin kauan kun luet kirjaa. Saatavilla myös ääni- ja e-kirjana.

3. Instatili: @amandabisk

Lyhyitä treenejä ja simppeleitä liikkeitä. Kivoja ovat esimerkiksi treeni kaverin kanssa, käsilläseisonta ja putkirullatreeni. Amanda jakaa myös harjoituksia, joissa huomioidaan erilaiset kehon vammat.

4. Peli: Nintendo Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Jos kotoa löytyy pelikonsoli, Fitness Boxing on ehkä yksi hauskimmista treenikavereistasi.
Valitse valmentajasi ja suosikkimusiikkisi, nosta kädet nyrkkiin ja valmistaudu sykkeen nostatukseen. Voit pelata myös ystävien tai perheenjäsenten kanssa kaksinpelinä. Halutessasi
peli seuraa kehitystäsi arvioimalla BMI:täsi ja poltettuja kaloreita.

5. Live-treenit: Fit Jengi

Kiinnostaisiko syke-, liikkuvuusvai lihaskuntotreeni? Fit Jengin treenit ovat tauolla, mutta tallenteet löytyvät Facebook-ryhmästä. Lisäksi ryhmästä löytyy kiinnostavia hyvinvointiluentoja. Valmentajana Kira ”Kipa” Tiivola.

6. Parhaat kotibileet

Jos kaipaat hyväntuulen liikuntaa, laita 305 Fitness seurantaan Youtubessa. Superenergiset ja hauskat tanssitunnit vievät mukanaan. 15–60 minuutin tanssiilotteluihin yhdistetään myös
lihaskuntoa.

7. Hyvää jumputusta

Musiikki antaa energiaa ja asennetta. Jos on tahmea fiilis, laita lempitsemppibiisisi soimaan. Kaksi kovaa kotimaista:

JVG: Liike on lääke

Antti Tuisku: Treenaa

Lue myös:

Näin teet kotitreenistä harrastuksen

Ilmainen treenisovellus kännykkään − testasimme 8 suosittua!

 

 

Teksti Johanna Lätti
Kuvat Adobe