Paistettu porkkanasalaatti fetan kera

Öljy ja mausteet tekevät porkkanasalaatista maukkaan ja mehevän.

Neljälle

Valmistusaika 20 minuuttia

nippu (uusia) porkkanoita
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl juustokuminaa
suolaa ja pippuria
250 g rucolaa
200 g fetaa

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kuori porkkanat ja levitä uunivuokaan. Jos käytät isoja porkkanoita, leikkaa pitkuloiksi paloiksi. Ripottele päälle öljyä ja mausta juustokuminalla, suolalla ja pippurilla. Ravista niin, että mausteet ja öljy levittyvät tasaisesti. Paista porkkanoita uunissa puolisen tuntia.

2. Huuhtele ja kuivaa rucola. Murusta feta. Kääntele porkkanat rucolan ja fetan sekaan.

 

Lue myös:

Tofu-pinaattisalaatti

Savoijinkaalta ja mantelikastiketta

Mehevä broileri-bataattisalaatti

resepti ja kuva toimittanut spis bendre ja mat magasinet Miia Vähähyyppä