Öljy ja mausteet tekevät porkkanasalaatista maukkaan ja mehevän.
Neljälle
Valmistusaika 20 minuuttia
nippu (uusia) porkkanoita
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl juustokuminaa
suolaa ja pippuria
250 g rucolaa
200 g fetaa
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kuori porkkanat ja levitä uunivuokaan. Jos käytät isoja porkkanoita, leikkaa pitkuloiksi paloiksi. Ripottele päälle öljyä ja mausta juustokuminalla, suolalla ja pippurilla. Ravista niin, että mausteet ja öljy levittyvät tasaisesti. Paista porkkanoita uunissa puolisen tuntia.
2. Huuhtele ja kuivaa rucola. Murusta feta. Kääntele porkkanat rucolan ja fetan sekaan.
Lue myös:
resepti ja kuva toimittanut
spis bendre ja mat magasinet Miia Vähähyyppä