Elina ja Merita -blogin Elina ja Merita sekä Monna-blogin Monna Pursiainen ovat Fitin uudet bloggaajat.

Tervetuloa uudet bloggaajat: Monna treenaa -blogin Monna Pursiainen sekä Elina & Merita!

Fitin uudet bloggaajat kertovat treenitavoitteensa vuodelle 2019.

Kaksi uutta blogia on taas avautunut Fitin sivuille: tervetuloa #fitjengiin Monna treenaa -blogin Monna sekä Elina & Merita -blogin Elina ja Merita! Esitimme kirjoittajille muutaman kysymyksen.

Monnan blogi käsittelee kokonaisvaltaista hyvinvointia ja perhe-elämää.
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Monna treenaa

Mikä on blogisi ydin?

”Hyvinvointi ja perhe. Aidosti, rehellisesti, mutta ilon kautta juttuja hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti: treeni, oma keho, itsetunto. Perhe-arjesta juttuja ja äitiydestä – hyvinvoiva, itsestään huoltapitävä äiti, joka kannustaa muitakin siihen.”

Millaisia treenejä odotat vuodelta 2019?

”Tänä vuonna aion taas palata säännöllisen salitreenin pariin. Odotan treenejä, joista tulee ihana fiilis kehoon ja mieleen. Haluan myös saada takaisin voimatasoja ja omaa liikkuvuuttani.”

Mikä on paras tapa rentoutua?

”Elokuva ja nimenomaan leffateatterissa. Ei kännykkää, ei ketään kenen kanssa pitää puhua tai kenestä tarvii huolehtia. Pelkästään elokuvaa pari tuntia.”

Monnan blogiin pääset TÄÄLTÄ. Lue ainakin tämä postaus: Tervehdys Fit-lehti ja vanhat tutut.

Elina ja Merita kirjoittavat treenistä, terveellisestä syömisestä ja hyvästä olosta.

Elina & Merita

Mikä on bloginne ydin?

Elina: ”Blogimme ydin on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja itsensä arvostaminen – ansaitset voida hyvin.”

Merita: ”Viedä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sanomaa eteenpäin. Varsinkin omilla kirjoituksillani haluan viedä sitä toisille kiireen keskellä eläville vanhemmille, koska tiedän miten haastavaa voi olla löytää aikaa ja jaksamista itsestään huolehtimiseen. Haluan näyttää, että pienilläkin teoilla on voimansa.”

Millaisia treenejä odotatte vuodelta 2019?

Elina: ”Intohimoni on ollut crossfit jo noin neljän vuoden ajan ja aion vuonna 2019 mennä tässä harrastuksessa määrätietoisesti treenaamalla steppejä eteenpäin: kehittyä entistä vahvemmaksi, kestävämmäksi, ketterämmäksi, sekä oppia uusia taitoja ja tekniikoita. Tähän mainittakoon muscle up, se ’the liike’ crossfit-maailmassa, jonka opettelemista olen aina vain siirtänyt ja siirtänyt…”

Merita: ”Olen innoissani salitreenaamista, jonka pariin pääsin palaamaan syksyllä. Lyhyet ja hikiset kotitreenit ovat myös mun juttu, koska niitä voi kiireisessäkin arjessa ripotella sinne tänne. 15 minuutin tehokkaalla HIITillä saa jo kunnolla hien pintaan ja lihakset polttamaan.”

Mikä on paras tapa rentoutua?

Merita: ”Omasta mielestäni hyvä tapa rentoutua on hakeutua hiljaisuuteen, käydä matolle tai sängylle makaamaan, venytellä kehoa tai tehdä syvähengitysharjoituksia, tai vain olla tekemättä yhtikäs mitään.”

Elina: ”Paras tapa rentoutua on jooga ihanassa hämyisessä valossa, luonnossa kävely sekä meditaatio, jossa vain olen, tässä hetkessä ja hengittelen. Lisäksi saunominen ja kylmäsuihkut ovat ihan mahtavia rentouttajia!”

Elinan ja Meritan blogiin pääset TÄÄLTÄ. Lue ainakin tämä postaus: Tehokas kotitreeni.

Tilaa Fit!

Teksti Fit