Tervehdys Fit-lehti ja vanhat tutut!

Heipparallaa!! 🙂 Ajattelin kirjoittaa nyt Fit-lehden alle siirryttyĂ€ni tĂ€llaisen tervetuloa-postauksen! 🙂 SiellĂ€ joukossa on varmasti nimittĂ€in teitĂ€ uusia lukijoita, mutta myös teitĂ€ jo vuosia mua seuranneita. Pieni kertomus siis itse bloggaajasta on joka tapauksessa varmasti paikallaan tĂ€ssĂ€ vaiheessa!

Olen 38-vuotias yksityisyrittĂ€jĂ€, perustin yrityksen MT Personal Training mieheni Tuukan kanssa kesĂ€kuussa 2012. Olen kouluttautunut liikunnanohjauksen perusteilla Kisakallion Urheiluopistolla, sekĂ€ PT Coaching Academy personal traineriksi. Tuukan kanssa ollaan tavattu vuonna 2007, pian ollaan oltu yhdessĂ€ 12 vuotta!! OMG! 😀 Naimisissa ollaan oltu 8,5 vuotta. MeillĂ€ on reilu 2-vuotias maailman rakkain lapsi, tyttĂ€remme Emma. Emman lisĂ€ksi meillĂ€ on kaksi koiralasta; Gere & Pimu. 🙂 Viime kevÀÀnĂ€ (2018) meiltĂ€ ilmestyi treenikirja Ylös, ulos treenaamaan. (joka on btw tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ super alessa!

Aloitin blogin kirjoittamisen 2012, siis jo seitsemĂ€n vuotta sitten!! 😀 Silloin ensimmĂ€isen puoli vuotta blogi nimi oli: TRULY ME! Hahaha! Hauskaa! Mutta toisaalta, heti ensimmĂ€isestĂ€ kirjoituksesta lĂ€htien se on ollut mun tarkoitukseni; aidosti minĂ€. Noin puolisen vuotta kirjoitin tosiaan tuon bloginimen alla elĂ€mĂ€ntapamuutoksesta ja samaan aikaan kĂ€ymĂ€stĂ€ni pt-koulusta.

Treenaaminen veikin koko kĂ€den, ei vain pikkusormea – siispĂ€ pÀÀtin vaihtaa blogin nimen kuvaavammaksi: Monna treenaa! Treeniin, hyvinvointiin ja ihan siihen mun normaaliin arkeen keskittyi blogi ensimmĂ€iset vuodet. Alkuun ajattelin, ettĂ€ blogia lukee hyvĂ€t ystĂ€vĂ€t, perhe ja ehkĂ€ ne vanhat kaverit, jotka haluaa ”salaa” lukea mitĂ€ mulle kuuluu. Nopeasti kuitenkin kĂ€vi niin, ettĂ€ mulle alkoi kertymÀÀn satoja tuntemattomia lukijoita.

Ohjasin myös ryhmÀliikuntatunteja samalla, kun tein omaa elÀmÀntapamuutosta ja opiskelin pt:ksi.
ElÀmÀntapamuutoksesta löytyi paljon tekstejÀ alkuvaiheessa.

Noin vuosi eteenpÀin Monna treenaa -blogin startista sain kutsun uuteen blogiportaaliin nimeltÀ FitFashion. Se perustettiin kesÀkuussa 2013. Silloin siirryin sinne n.20 muun bloggaajan kanssa. Pikkuhiljaa portaali kasvoi ja parhaimpina hetkinÀ meitÀ oli siellÀ melkein 80 bloggaajaa.

Alkuvaiheessa blogi oli mulle ihan vain pelkkĂ€ harrastus. Mutta jo FitFashionille siirtymisen jĂ€lkeen aloin saamaan blogista tuloja. Nyt vuonna 2019 bloggaaminen on pÀÀelinkeinoni ja kaikki muut työt mitĂ€ teen on sivutöitĂ€. Muistan kun haaveilin joskus blogin alkuvaiheilla, ettĂ€ joskus ehkĂ€ voisin tehdĂ€ blogia työkseni. Nyt muutaman vuoden ajan niin on ollut. 🙂

2016 helmikuussa tein positiivisen raskaustestin ja blogin sisĂ€ltö alkoi pikkuhiljaa muuttua perhekeskeisemmĂ€ksi. Marraskuussa 2016 syntyi rakas tyttömme Emma ja sen jĂ€lkeen blogi oli pitkÀÀn perheblogi. Nyt viimeisen puolen vuoden aikana on ehkĂ€ taas alkanut treeni ja hyvinvointi nĂ€kymÀÀn. 😉 Sen vuoksi myös blogin nimessĂ€ sana TREENAA on mukana jĂ€lleen!! <3

Raskaudesta kerroin paljon blogissa, miten kertyi kilot ja mikÀ oli vointi.
Emma pieni, n.2kk ikÀisenÀ.

TĂ€llĂ€ hetkellĂ€ teen blogin ohella paria ryhmĂ€valmennusta (treeniryhmĂ€ & pienryhmĂ€) viikossa, mutta yksilöasiakkaita en ota. Voi olla, ettĂ€ jossain vaiheessa taas. 🙂 Blogin rinnalla tuotan myös kollegani Johanna Variksen kanssa vaikuttajatapahtumia, perustettiin marraskuussa 2018 Vaikuttajatapahtumat – toimisto. 🙂

Blogin lisĂ€ksi mun yksi ehdoton sisĂ€llöntuotantokanava on instagram. Sinne pyrin tekemÀÀn yhden IGtv-videon viikossa ja muutenkin pĂ€ivitĂ€n sitĂ€ aktiivisesti. 🙂 IGtv-videot on olleet mulle ihan mahtava juttu! TykkÀÀn tosi paljon tehdĂ€ niitĂ€ ja parhaimmat videot on saaneetkin jo yli 50 000 katselukertaa!! Huh! Mun tilin löytÀÀ @monnapursiainen nimimerkin takaa.

Sitten vielĂ€ lisĂ€ksi olen Yvette – treenivaatemerkin brĂ€ndilĂ€hettilĂ€s. 🙂 TĂ€nĂ€ kevÀÀnĂ€ multa on tulossa myös oma treenivaatemalliston Yveten alle!! 🙂 Se on ihan huippu juttu!! Kerron siitĂ€ myöhemmin lisÀÀ! 😉

Jottei tĂ€stĂ€ tulis ihan maratoonipostaus, niin jĂ€tĂ€n tĂ€mĂ€n nyt tĂ€hĂ€n! 😀 Laittakaa ihmeessĂ€ kysymyksiĂ€ ja/tai postaustoiveita tulemaan! 🙂 Oon ihan tosi fiiliksissĂ€ni, ettĂ€ kirjoitan tĂ€tĂ€ nykyĂ€ tÀÀllĂ€! <3

Monna