Neljälle, Valmistusaika 15 minuuttia
Ainesosat:
450 g parsakaalin kukintoja
4 rkl rasvatonta maustamatonta jogurttia
1 rkl vähärasvaista majoneesia
1 rkl omenasiiderietikkaa
2 omenaa
60 g saksanpähkinöitä
4 rkl kuivattuja karpaloita
suolaa
mustapippuria
Valmistusohje:
- Laita parsakaalinuput kiehuvaan veteen ja kiehauta 3−4 minuuttia. Valuta vesi pois kattilasta ja kaada jäävettä parsakaalien päälle.
- Sekoita jogurtti, majoneesi, etikka, tilkka vettä ja suola sekä mustapippuri kastikkeeksi.
- Valuta parsakaali ja kuivaa talouspaperilla nuput kuiviksi. Murskaa pähkinät veitsellä isohkoksi murskaksi. Kuori omenat ja kuutio. Lisää pähkinät, omenat, parsakaali ja karpalot jogurttikastikkeeseen. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
Ravintosisältö/annos
243 kaloria
6,7 g proteiinia
34,6 g hiilihydraatteja
22,6 g sokeria
11,8 g rasvaa
josta tyydyttynyttä 1,3 g
7,6 g kuitua
0,4 g suolaa
Lue myös:
Teksti
StockFood/Tekstikuva
Kuvat
StockFood/Tekstikuva