Pelasta kosteutusta kaipaavat hiukset nelivaiheisella hiustenhoitorutiinilla

Ovatko hiuksesi kesän jäljiltä tehokkaan kosteutuksen tarpeessa? Tässä hiustenhoitorutiini, joka pelastaa kosteutusta kaipaavat kesähiuksesi.

Kesällä hiukset joutuvat kovalle koetukselle, kun auringon uv-säteily ja uiminen kuluttavat niitä. On tyypillistä, että hiukset tuntuvat erityisesti loppukesästä latistuneilta ja elottomilta. Sen takia hiuksia kannattaa hoitaa erityisen huolella, jotta vauriot voidaan korjata ja palauttaa hiusten kosteustasapaino.

Jos olet kiinnostunut ihonhoidosta, tunnet varmasti suositun ainesosan nimeltä hyaluronihappo. Mutta tiesitkö että se on mainio ainesosa myös hiuksille?

L’Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump -hiustenhoitosarja sisältää hyaluronihappoa. Tämä molekyyli, jota esiintyy ihmisen elimistössä luonnollisesti, imee vettä 1000 kertaa painoonsa nähden ja tekee hiuksista täyteläiset.

4 vaihetta kohti kosteutettuja ja täyteläisiä hiuksia

1. Pese hiukset shampoolla

Pese hiukset Hyaluron Plump Shampoolla, joka on tarkoitettu kosteutusta kaipaaville hiuksille. Kosteuttava shampoo siloittaa hiusten pintaa ja täyttää ne kosteudella, joka kestää jopa 72 tuntia.*

2. Lisää hoitoainetta

Lisää Hyaluron Plump Hoitoainetta kosteutusta kaipaaville hiuksille. Kosteuttava hoitoaine tekee hiuksista välittömästi helposti käsiteltävät ja täyttää ne kosteudella, joka kestää jopa 72 tuntia.* Hiuksista tulee kiiltävämmät, 10 kertaa kosteutetummat* ja eloisammat, tuntumatta kuitenkaan raskailta.

3. Anna hiuksillesi ihmevettä

Hoitoaineen jälkeen käytä Elvital Hyaluron Plump Wonder Water Lamellar Treatmentia, joka elvyttää hiuksia ja kosteuttaa niitä intensiivisesti. Tuote antaa kiiltoa ja tekee hiuksista jopa 18 kertaa kosteutetummat.**

4. Suihkuta seerumia

Viimeistele hiustenhoitorutiini Hyaluron Plump Moisture Plump Serumilla, joka on hiuksiin jätettävä kosteuttava seerumi päivittäiseen käyttöön. Seerumin teho perustuu 2 % Hyaluronic Care System -ainesosayhdistelmään, joka kosteuttaa hiuksia välittömästi ja tekee hiuksen halkaisijasta 9 % paksumman.*** Käytä tuotetta päivittäin saadaksesi kymmenen kertaa kosteutetummat hiukset ja muotoa hiusten latvoihin. Ei latista hiuksia.

 

 

*Mittaustulos Elvital Hyaluron Plump -shampoon ja -hoitoaineen käytön jälkeen.

**Mittaustulos.

***Mittaustulos.

Elvital Hyaluron Plump

Tutustu L’Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump -hiustenhoitorutiiniin – hyaluronihappoa sisältävää kosteutusta hiuksillesi.

Lue lisää Elvital Hyaluron Plump -sarjasta täältä.

Kaupallinen yhteistyö L'Oréal Paris Elvital