Näin hoidat kuivia hiuksia: neljä yksinkertaista vaihetta

Hiukset saattavat erityisesti kylmän talven jälkeen tuntua kuivilta ja haurailta, mutta ei hätää, hyvällä hiustenhoitorutiinilla saat hiuksesi taas tuntumaan terveiltä ja hyvin hoidetuilta.

Ei ole mikään uutinen, että pitkä talvi voi rasittaa ihoamme – ja mielialaamme. Mutta tiesit varmaan, että kylmä, synkkä sää voi myös kuivattaa hiuksia ja tehdä niistä pörröiset ja elottomat?

Jos hiukset tuntuvat kuivilta, hyvä hiustenhoitorutiini on siihen paras keino ja silloin on hyvä miettiä, mitä shampoota ja hoitoainetta käytät hiusten hoitamiseen. Oikeanlaisella hiustenhoidolla voi saada nopeasti vahvat ja kauniit hiukset.

Tässä on sinulle neljän yksinkertaisen vaiheen opas talvihiusten hoitoon.

Opas: Kuinka hoitaa kuivia hiuksia

1. Pese hiukset pre-shampoolla

Elvital Bond Repair ennen pesua käytettävä käsittely kaiken tyyppisille vaurioituneille hiuksille korjaa katkenneita sidoksia ja vaurioituneita hiuksia hiusten ytimestä pintakerroksiin*.  Tämä tuote korjaa sidoksia voimakkaimmin ja se sisältää korkeimman pitoisuuden vaikuttavia ainesosia. Ennen pesua käytettävän käsittelyn tulisi olla hiustenhoitorutiinisi ensimmäinen askel.

*Mittaustulos 6 käyttökerran jälkeen käytettäessä pre-shampoota ja hoitoainetta voimakkaasti vaalennettuihin hiuksiin.

Käytä ennen pesua Bond Repair Rescue -pre-shampoota ja pese hiukset Bond Repair -shampoolla. Levitä hoitoainetta hiusten pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 3 minuuttia ja huuhtele.

 

Lue lisää L’Oréal Paris Bond Repair Rescue Pre-Shampoosta täältä.

2. Pese hiukset shampoolla

Pese sitten hiukset shampoolla. Kun peset hiukset toisen kerran, hiukset puhdistuvat ja samalla kaikki hyvät ainesosat pääsevät syvälle vaikuttamaan. Elvital Bond Repair -shampoo kaiken tyyppisille vaurioituneille hiuksille korjaa katkenneita sidoksia ja vaurioituneita hiuksia hiusten ytimestä pintakerroksiin*.

*Mittaustulos 6 käyttökerran jälkeen käytettäessä pre-shampoota, shampoota ja hoitoainetta voimakkaasti vaalennettuihin hiuksiin.

Levitä ja hiero kosteisiin hiuksiin ja huuhtele sitten vedellä.

Lue lisää L’Oréal Paris Bond Repair Rescue Shampoosta täältä.

3. Käytä hoitoainetta

Hiustenhoitorutiini on aina hyvä päättää hoitoaineeseen, jolloin hiussäikeet sulkeutuvat. Elvital Bond Repair -hoitoaine kaiken tyyppisille vaurioituneille hiuksille korjaa katkenneita sidoksia ja vaurioituneita hiuksia hiusten ytimestä pintakerrokseen*.

*Mittaustulos 6 käyttökerran jälkeen käytettäessä pre-shampoota, shampoota ja hoitoainetta voimakkaasti vaalennettuihin hiuksiin.

Käytä ennen pesua Bond Repair Rescue -pre-shampoota ja pese hiukset Bond Repair -shampoolla. Levitä hoitoainetta hiusten pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 3 minuuttia ja huuhtele..

Lue lisää L’Oréal Paris Bond Repair Conditioner -hoitoaineesta täältä.

4. Käytä hiusseerumia

Hiusseerumi antaa hiuksille kiiltoa ja se suojaa myös saasteilta ja auringonsäteiltä. Monet käyttävät hiusseerumia vasta, kun hiukset ovat jo kuivuneet ja vaurioituneet, mutta se voi toimia myös ennaltaehkäisevänä suojana. Elvital Bond Repair on hiuksiin jätettävä seerumi kaiken tyyppisille vaurioituneille hiuksille. Huomaat, että hiuksesi tuntuvat pehmeiltä, ​​kiiltäviltä ja suojatuilta.

*Mittaustulos 6 käyttökerran jälkeen käytettäessä pre-shampoota, shampoota ja hoitoainetta voimakkaasti vaalennettuihin hiuksiin.

Käytä Bond Repair -hiustenhoitorutiinin viimeisenä vaiheena antamaan hiuksille pehmeyttä ja kiiltoa sekä suojaamaan niitä vaurioilta.

Hiero pari tippaa koostumusta käsissä. Levitä tasaisesti kosteiden tai kuivien hiusten pituuksiin ja latvoihin.

Lue lisää L’Oréal Paris Bond Repair Leave-in -seerumista täältä.

ELVITAL BOND REPAIR

Jos hiuksesi tuntuvat kuivilta ja vaurioituneilta, on aika antaa niille vahvistava, uudistava ja korjaava hiustenhoitorutiini. Elvitalin Bond Repair -sarjan avulla voit hoitaa kotona vaurioituneita hiuksiasi, olivat ne mitä hiustyyppiä tahansa. Sarjaan kuuluvat Bond Repair Rescue Pre-Shampoo, Bond Repair Shampoo, Bond Repair Conditioner ja Bond Repair Leave-in Serum. Hiukset koostuvat miljoonista sidoksista, jotka antavat sille rakennetta ja vahvuutta. Ulkoiset rasitukset, kuten harjaus, vaalennus, lämpötyökalut ja hiusten värjäys, voivat rikkoa sidoksia ja vaurioittaa ja haurastuttaa hiusta.

Bond Repair- sarjan koostumukset sisältävät sitruunahappoa ja ne imeytyvät hiusten pinnan läpi ytimeen ja vahvistavat ja korjaavat katkenneita sidoksia.

IG @lorealparis

FB @LorealParisSuomi

Kaupallinen yhteistyö L'Oréal Paris Elvital