Suojaa kasvosi auringolta ihoa hoitavilla päivävoiteilla

On monia syitä miksi aurinkosuojaa kannattaa käyttää vuoden ympäri, erityisesti kasvoilla. Onneksi saatavilla on monia päivävoiteita, jotka aurinkosuojan lisäksi hoitavat ihoa. Esittelemme tässä artikkelissa niistä kaksi.

L’Oréal Paris -logo, musta teksti.

Auringolta suojautuminen on mielessä erityisesti kesällä, kun on lämmintä ja UV-säteily on voimakkaimmillaan. Se ei kuitenkaan riitä.

Altistumme auringon säteilylle ympäri vuoden ja UV-säteet läpäisevät myös pilvet. Oletpa sitten pyörälenkillä, työmatkalla, koiraa ulkoiluttamassa tai ylipäätään ulkona, kannattaa aurinkosuojaa käyttää kaikkina vuodenaikoina. Erityisesti kasvot on hyvä suojata, koska ne ovat aina näkyvissä.

Jotta aurinkosuojan käyttämisestä tulisi helppo ja luonnollinen arkirutiini, voi aurinkosuojaa sisältävä päivävoide olla hyvä ratkaisu. Vältyt tavallisen aurinkorasvan tahmaiselta tunteelta, mutta suojaat silti ihosi ja hoidat sitä samalla. L’Oréal Paris UV Fluid -päivävoiteissa Bright Reveal UV Fluid ja Revitalift Clinical UV Fluid on molemmissa aurinkosuoja SPF 50+ ja lisäksi ne vähentävät pigmenttiläiskiä ja tekevät ihostasi hehkeän ja tasaisen.

Miksi UV-säteily on niin haitallista?

Kaikki ovat joskus polttaneet ihonsa oltuaan liian kauan auringossa. UV-säteet ulottuvat kuitenkin myös syvemmälle ihon kerroksiin ja aiheuttavat siellä vahinkoa. Vaurioita ei ikävä kyllä näe heti, ei ainakaan ennen kuin on liian myöhäistä.

Liiallinen auringon saaminen edesauttaa ryppyjen muodostumista ja syventää jo muodostuneita ryppyjä. UV-säteily voi aiheuttaa myös pigmenttiläiskiä, joista voi olla hankalaa päästä eroon.

Aurinkoa ei kannata kuitenkaan pelätä liikaa, sillä se tekee toki myös hyvää meille. Aurinko on tärkeä D-vitamiinin lähde, ja lämpö ja valo piristävät mielialaa.

Auringosta ei siis kannata pysyä kokonaan pois, vaan suojata iho UV-säteilyltä niin että auringosta voi nauttia hyvillä mielin.

Mitä eroa on UVA- ja UVB-säteilyllä?

Kun puhutaan auringon säteilystä, erotetaan UVA- ja UVB-säteily.

UVA-säteily vaikuttaa syvälle ihoon ja muodostaa ihoon pigmenttiä, joka aiheuttaa rusketusta. Se aiheuttaa kuitenkin myös ihon vanhenemista.

UVB-säteilyn vaikutukset huomaa ihon punoituksena ja aristuksena, kun iho on palanut.

On siis tärkeää, että aurinkorasvasi tai päivävoiteesi suojaa sekä UVA- että UVB-säteilyltä.

Päivävoiteet aurinkosuojalla

L’Oréal Paris on kehittänyt UV Fluid -päivävoiteita, joissa on aurinkosuoja SPF 50+, eli korkea suojakerroin UVA- ja UVB-säteilyä vastaan. UV Fluid -päivävoiteet suojaavat ohutta kasvojen ihoa auringolta ja hoitavat sitä.

Päivävoiteet tuntuvat erittäin kevyeltä iholla, eivätkä ne tunnu tahmaiselta tai öljyiseltä. Ne siis eroavat selvästi perinteisistä aurinkorasvoista, jotka ovat tyypillisesti tahmeita ja rasvaisia.

UV Fluid -päivävoiteet eroavat aurinkorasvoista myös siten, että niissä on ihoa hoitavia ominaisuuksia ja ainesosia, jotka voivat tuoda apua erityisiin ihonhoitotarpeisiin.

Tuotteet pitävät ihosi kosteutettuna 24 tunnin ajan, sopivat kaikille ihotyypeille, ja ovat ei-komedogeenisiä, eli eivät tuki ihohuokosia. Ne sopivat herkälle iholle ja ovat dermatologisesti testattuja.

Bright Reveal UV Fluid

Tässä päivävoiteessa on aurinkosuoja SPF 50+ ja lisäksi se sisältää niasiiniamidia, joka vähentää ja ehkäisee tummien pigmenttiläiskien syntymistä; sekä iän tuomia, auringosta johtuvia että aknen aiheuttamia.

Aurinkosuoja ja niasiiniamidi ovat siis ehdoton yhdistelmä, kun haluat vähentää tai ehkäistä pigmenttiläiskiä. Levitä joka aamu tasainen kerros iholle.

L’Oréal Bright Reveal Dark Spot

Bright Reveal UV Fluidilla on kosmeettis-kliinisesti todistettuja tuloksia. Kuukauden käytön jälkeen tummat läiskät ovat näkyvästi vähentyneet ja iho on sileämpi – 12 viikon käytön jälkeen tummat läiskät ovat vähentyneet 53 %.*

Revitalift Clinical UV Fluid

C-vitamiini voi tehdä ihmeitä ihonhoidossa ja tässä päivävoiteessa sitä onkin runsaasti**. C-vitamiini antaa iholle hehkua ja tasoittaa ihon sävyä.

Kun käytät C-vitamiinia yhdessä aurinkosuoja SPF 50+:n kanssa, joka suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä, saat ihollesi kauniin ja terveen hehkun.

Revitalift Clinical UV Fluid. 4 viikon käytön jälkeen 98 % koki ihonsa hehkuvammaksi.***

Halusitpa sitten vähentää pigmenttiläiskiä tai haaveilet tasaisesta ja hehkuvasta ihosta, UV Fluid -päivävoide on juuri sopiva valinta ihosi hoivaamiseen.

L’Oréal Paris UV Fluid -päivävoiteet

L’Oréal Paris on luonut UV Fluid -päivävoiteisiin niin hyvän aurinkosuojan, että haluat käyttää niitä joka päivä. Nämä voiteet tuntuvat kevyeltä iholla ja niiden sisältämä aurinkosuoja SPF 50+ suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Päivävoiteet sisältävät myös ihoa hoitavia ainesosia, kuten C-vitamiinia** ja niasiiniamidia, joten ihosi saa juuri tarvitsemaansa hoitoa.

Lue lisää täältä.

 

*Kosmeettis-kliiniseen testiin osallistui 76 ihmistä 12 viikon ajan.

**Päivävoide sisältää C-vitamiinin johdannaista.

***105 naisen itsearviointi 4 viikon jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö L’Oréal Paris