Ihonhoitorutiini ihon pigmenttimuutosten vähentämiseen

Pigmenttiläiskät ovat hyvin tavallinen iho-ongelma, mutta tiedätkö mikä niitä aiheuttaa? Entä mitkä vitamiinit ja ainesosat tasoittavat ihon sävyä ja auttavat pigmenttiläiskiin? Tutustu upeaan ihonhoitosarjaan, jonka avulla voit turvallisesti nauttia kauan kaivatuista keväisistä auringonsäteistä.

L’Oréal Paris -logo, musta teksti.

 

Useimpien ihoon ilmaantuu jossain vaiheessa pigmenttimuutoksia, mutta siitä ei kannata huolestua. Oikeanlaisella ihonhoidolla on mahdollista sekä ehkäistä pigmenttiläiskiä että vähentää niitä.

Jos haaveilet tasaisesta ihosta ja haluaisit eroon pigmenttiläiskistä, L’Oréalin uusi ihonhoitosarja Bright Reveal on juuri oikea valinta sinulle. Opit myös hoitamaan ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä pigmenttiläiskät ovat?

Jos haluat tasaisemman ihon, on ensin tärkeää ymmärtää mitä pigmenttiläiskät oikeastaan ovat.

Pigmenttiläiskät johtuvat siitä, että ihon luonnollisen väriaineen melaniinin tuotanto on liian suurta. Se aiheuttaa tummia läiskiä yleensä kasvoihin, kämmeniin, käsivarsiin, rintaan ja muihin kohtiin, jotka ovat alttiita auringonvalolle.

Miten pigmenttiläiskät syntyvät?

Pigmenttiläiskien syntymiselle voi olla useita eri syitä, mutta useimmiten ne aiheutuvat liiallisesta auringossa oleilusta tai hormonaalisista syistä.

Suurin osa pigmenttiläiskistä johtuu siis ihon altistumisesta auringonvalolle. Kun aurinko paistaa, iho muodostaa melaniinia suojautuakseen UV-säteilyltä ja tällöin iho ruskettuu.

Jos et ole suojannut ihoasi aurinkosuojalla, ihosolusi tuottavat liikaa melaniinia. Siksi on tärkeää käyttää aurinkosuojaa ympäri vuoden.

Miten pigmenttiläiskiä voi korjata?

Jos pigmenttiläiskät vaivaavat, on tärkeää käyttää oikeanlaisia ainesosia sisältäviä ihonhoitotuotteita. SPF:ää, eli aurinkosuojaa, sisältävien tuotteiden lisäksi on hyvä suosia B3-vitamiini niasiiniamidia.

Niasiiniamidi on oikea supervitamiini, joka anti-age-ominaisuuksiensa lisäksi hoitaa erilaisia iho-ongelmia, kuten punoitusta, ryppyjä, ihon sameutta ja pigmenttimuutoksia.

SPF ja niasiiniamidi ihonhoitotuotteissa ehkäisevät ja vähentävät pigmenttiläiskiä.

Bright Reveal

Bright Reveal on uusi tehokas ihonhoitosarja, joka on kehitetty erityisesti ehkäisemään ja häivyttämään erilaisia pigmenttiläiskiä. Kosmeettis-kliinisesti on todistettu, että vaikuttavat ainesosat saavat aikaan tehokkaita tuloksia.

Lue lisää tuotteista ja inspiroidu alla olevasta ihonhoitorutiinista.

Täydellinen ihonhoitorutiini

Bright Reveal on täydellinen valinta sinulle, jos etsit ihonhoitotuotteita pigmenttivirheiden häivyttämiseen. Nelivaiheinen ihonhoitorutiini hoitaa ja tasoittaa ihon sävyä.

Puhdista ensin kasvot huolellisesti.

1. Bright Reveal Serum

Aloita ensin levittämällä seerumi. Bright Reveal -seerumi vähentää tummien läiskien näkyvyyttä iholla.

Seerumi toimii aknen jättämiin jälkiin, pigmenttiläiskiin, ikääntymisen tuomiin merkkeihin ja auringon aiheuttamiin vaurioihin. Seerumi sisältää ihoa hoitavia ainesosia, kuten niasiiniamidia ja aminosulfonihappoa.

Bright Reveal -seerumi, turkoosi-valkoinen pipettipullo.

Aminosulfonihappo kuorii ihoa hellävaraisesti ja tasoittaa ihon sävyä. Seerumi saa ihon hehkumaan ja kosteuttaa tehokkaasti.

Seerumin käytöllä on kliinisesti todistettuja tuloksia. Kuukauden käytön jälkeen kaikenlaiset tummat läiskät ovat näkyvästi vähentyneet ja iho näyttää tasaisemmalta.

Käyttö: Levitä 2-3 tippaa kasvoihin ja kaulalle aamuin illoin.

Vinkki! Seerumia voi käyttää myös käsissä.

Lue lisää Bright Reveal -seerumista.

2. Bright Reveal UV Fluid

Aurinkosuoja unohtuu herkästi, mutta taistelussa pigmenttimuutoksia vastaan se on aivan välttämätön.

Bright Reveal UV Fluid on helposti levitettävä ja kosteuttava kasvovoide, joka ehkäisee auringon aiheuttamia vaurioita ja ikääntymisen merkkejä. SPF50 suojaa UVA- ja UVB-säteiltä, jolloin se suojaa myös tummilta läiskiltä.

Bright Reveal UV Fluid, SPF 50, UVA + UVB, turkoosi-valkoinen purkki.

Bright Reveal UV Fluidilla on kosmeettis-kliinisesti todistettuja tuloksia. Kuukauden käytön jälkeen tummat läiskät ovat näkyvästi vähentyneet ja iho on sileämpi – 12 viikon käytön jälkeen tummat läiskät ovat vähentyneet 53 %.*

Käyttö: Levitä joka aamu tasainen kerros iholle.

Lue lisää Bright Reveal UV Fluid -kasvovoiteesta.

3. Bright Reveal Day Cream

Seuraavaksi ihoa hemmotellaan kosteuttavalla päivävoiteella. Bright Reveal -päivävoide sisältää mm. UV-suojan ja niasiiniamidia ja se kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Voide vähentää ikääntymisen tuomien merkkien ja tummien läiskien muodostumista ja tekee ihosta sileän ja kosteutetun.

Bright Reveal -päivävoide, turkoosi-valkoinen rasia, SPF50.

Käyttö: Levitä voidetta päivittäin puhtaille kasvoille. Jos oleilet pitkään auringossa, käytä myös Bright Reveal UV Fluid -kasvovoidetta.

Lue lisää Bright Reveal -päivävoiteesta.

4. Bright Reveal Exfoliating Peel

Neljäs ja viimeinen vaihe on ihon perusteellinen kuorinta, minkä voi tehdä iltaisin pari kertaa viikossa.

Bright Reveal Exfoliating Peel kuoriva kasvohoito ehkäisee aknejälkien syntyä ja tasoittaa ihon sävyä ja rakennetta. Tuote sisältää tehokkaita ainesosia, kuten AHA, BHA, PHA ja niasiiniamidi, jotka uudistavat ihoa ja tasoittavat ihon sävyä.

Bright Reveal kuoriva kasvohoito, turkoosi pullo.

Käyttö: Levitä sormenpäillä tasainen kerros kasvoille ja anna vaikuttaa 15 minuuttia. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä ja poista ylimääräinen tuote vanulapulla. Levitä lopuksi kosteuttavaa kasvovoidetta.

Seuraavana aamuna on tärkeää muistaa käyttää SPF50-suojaa kasvoilla.

Lue lisää Bright Reveal Exfoliating Peel kuorivasta kasvohoidosta.

Käyttämällä näitä tuotteita säännöllisesti osana ihonhoitorutiiniasi, voit ehkäistä ja vähentää erilaisia pigmenttiläiskiä.

*Kosmeettis-kliiniseen testiin osallistui 76 ihmistä 12 viikon ajan.

Kaupallinen yhteistyö L’Oréal Paris