Kuva: Ville Vappula

Millaista minilomaa juuri sinä kaipaat? Hotel Sveitsi Hyvinkäällä täyttää kaikki lomatarpeet!

Suunnitelmissa sporttiloma, staycation, kokous tai pikkujoulut? Hyvinkään Hotel Sveitsi tarjoaa puitteet niin aktiivilomaan kuin tunnelmalliseen yhdessäoloonkin. Millainen miniloma kutsuu sinua?

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Hyvinvointiloma yksin tai ystävän kanssa

Kun arki painaa päälle, hemmotteluviikonloppu auttaa jaksamaan. Hyvinkäällä luonnonpuiston keskellä sijaitseva Hotel Sveitsi tarjoaa loistavat puitteet hyvinvointilomalle. Hyvin nukutun yön jälkeen voit karistaa unihiekat lempeästi porealtaassa tai rauhallisella aamutreenillä kuntosalilla. Huoneen hintaan sisältyy monipuolisen virkistys- ja uintikeskuksen sekä kuntosalin käyttö, samoin runsas buffet-aamiainen. Kruunaa täydellinen viikonloppu hemmotteluhoidolla, kuten turve- tai kuumakivihieronnalla.

2. Virkistävä staycation piristää parisuhdetta

Miksi lähteä merta edemmäs lomailemaan, kun romanttinen staycation onnistuu vain 45 minuutin ajomatkan päästä Helsingistä? Hyvinkään Hotel Sveitsissä vietät kumppanisi kanssa niin aktiivisen miniloman kuin rentouttavan irtioton arjesta. Tällä lomalla voit yhdistää hyvän treenin ja hemmottelun. Miltä kuulostaisi spinning, body balance tai kuntosalitreeni personal trainerin opastuksella? Hotel Sveitsin uusi liikuntakeskus ja uimala terapia- ja porealtaineen kuuluvat huoneen hintaan. Eikä lomalla tarvitse pysyä huoneessa (ellei halua), sillä lukuisat vaellus- ja lenkkeilyreitit, valaistut hiihtoladut ja Sveitsin hiihtokeskuksen rinteet kutsuvat sporttaamaan!

3. Täydellinen kokous- tai tykypäivä

Onnistunut kokouspäivä vaatii paljon muutakin kuin tuoreet pullakahvit ja innostavat powerpointit. Hotel Sveitsissä nautit laadukkaista kokouspuitteista tarjoiluineen ja palauttavista aktiviteeteista tehokkaan palaveripäivän päätteeksi. Voit valita suosikkisi valmiista kokouspaketeista tai räätälöidä täydellisen kokouspäivän hotellin tarjoilu- ja ohjelmavalikoimista. Hyvin varustellut kokoustilat ja kabinetit soveltuvat myös lounas- ja illalliskäyttöön. Kokouspäivän jälkeen työporukan tiimihenkeä voi hioa WayOut Sveitsin pakohuonepelissä, tunnelmallisen uimakeskuksen terapia-altaissa tai pikkujouluissa bilebändin vauhdittamana.

4. Pikkujoulut ja uuden vuoden vastaanotto aikuisessa seurassa

Herkullinen buffet-illallinen, kuplajuomaa, karaokea, pikkujoulushow ja vuoden parhaat bileet tanssilattialla! Voiko pikkujouluilta enää muuta toivoa? Hotel Sveitsin Show & Dinner -pikkujouluihin voit tulla yksin, kaksin, ystävä- tai työporukalla. Eikä taksijonoissa tarvitse hytistä, sillä näiden bileiden päätteeksi painat pään untuvatyynylle oman hotellihuoneen rauhassa. Vuodenvaihteen juhlat noudattavat samaa kaavaa: Hotel Sveitsissä vuosi vaihtuu aikuisten kesken ruuan, juoman ja menojalkaa vipattavan musiikin parissa. Juhlien jälkeisenä aamuna voit herätellä kehoa terveellisellä buffet-aamiaisella.

5. Rentouttava joululoma perheen kesken

Miksi et antaisi itsellesi tänä vuonna parasta joululahjaa: lupaa unohtaa joulustressin, kodin siivouksen ja kinkun paiston? Hotel Sveitsin joulupaketti tarjoilee täydellisen joululoman ohjelmineen ja valmiine joulupöytineen. Lapsille on järjestetty kuusenkoristelua, tonttupolkua ja tietenkin joulupukin vierailu. Tällä lomalla voit rentoutua veloituksetta uimalassa ja kuntosalilla ja lahjoa itseäsi vaikka kauneushoitolan palveluilla tai hiihtoretkellä luonnonpuiston valaistuilla laduilla.

 

Millaisesta minilomasta sinä haaveilet? Arvomme vastanneiden kesken palkintopaketin, joka sisältää majoituksen kahdelle hengelle Hotel Sveitsin Prime Superior -huoneessa, runsaan aamiaisen sekä sisäänpääsyn uimalaan ja kuntosalille. Tämän lisäksi majoittujille tarjotaan kolmen ruokalajin illallinen ja pullo talon viiniä Hotel Sveitsin ravintolassa. Osallistumisaikaa on 4.12.2019 asti.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka palkintona on yksi (1) kahden hengen majoitus- ja illallispaketti Hotel Sveitsissä. Arvonta suoritetaan 3.12.2019 ja siihen osallistuvat kaikki 2.12.2019 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Palkinnon arvon mukaisen arpajaisveron maksaa palkinnon lahjoittaja. Fokus Media Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Fokus Media Finland Oy:n asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai 020 7354 130.